Martin Johns Jørgensen

Martin Johns Jørgensen er plastikkirurg i Drammen

Siste vurderinger av Martin Johns Jørgensen

Omtale

Klinikk: Klinikk Haukeland AS Skrevet

Jeg hadde gleden av å bli operert av dr. Martin Jørgensen i forbindelse med en full bukplastikk. Fra første stund opplevde jeg en fantastisk kommunikasjon og trygghet. Konsultasjonen var rask, presis og tydelig – jeg fikk alle svarene jeg trengte, uten unødvendige omveier.

Etter operasjonen fulgte han meg opp på en imponerende måte, med daglige henvendelser og spørsmål om min helsetilstand. Jeg følte meg ivaretatt hele veien, både medisinsk og menneskelig.

Resultatet overgikk alle forventninger. Forskjellen mellom det jeg har sett på pasientbilder fra Helfo og det jeg opplevde hos dr. Jørgensen er enorm – hos ham er arrene praktisk talt usynlige, og huden er strammet opp på en imponerende måte, selv etter et stort hudoverskudd.

Klinikken holder dessuten et svært høyt nivå, med tydelige og strenge smittevernrutiner som gir ekstra trygghet.

Dr. Jørgensen er ikke bare en svært dyktig plastikkirurg, men også en lege som virkelig ser pasienten og bryr seg. Jeg kan varmt anbefale ham til alle som vurderer plastikkirurgi – du er i de aller beste hender.