Profilbilde av psykiater Aleksandar Brankovic

Sted: Psyksenteret
Pris: 2950 kr

I dag 21. mai I morgen 22. mai Lør 23. mai

Om

Aleksandar Branković er norsk autorisert lege og spesialist i psykiatri, med over 13 års klinisk erfaring fra både spesialisthelsetjenesten og privat praksis. Han har bred kompetanse innen utredning, diagnostikk og behandling av psykiske lidelser, fra milde og moderate til alvorlige og komplekse tilstander.

Aleksandar har flere års erfaring som overlege ved lukket akuttpsykiatrisk sengepost, der han har hatt ansvar for pasienter med alvorlig psykisk lidelse. I tillegg har han omfattende erfaring fra poliklinisk virksomhet. Han har særlig kompetanse innen sammensatte psykiske lidelser, med spisskompetanse innen ADHD og kvinnehelse.

Ved siden av spesialistutdanning i psykiatri har Aleksandar videreutdanning i kognitiv atferdsterapi, idrettspsykologisk rådgivning og mindfulness. Han legger stor vekt på grundige, helhetlige og evidensbaserte vurderinger, og tilbyr behandling i tråd med gjeldende nasjonale og internasjonale faglige retningslinjer.

Målet er å gi pasientene en trygg, faglig solid vurdering og et godt grunnlag for videre behandling og mestring.

Psykiatri

Autorisasjon (2013)

Offentlig avtale

Nei

Psyksenteret Nettsted
Ringvålvegen 3 7080 Heimdal
Bestill time
Volvat Oslo - Nationaltheateret Telefonnummer 23 68 25 00 23 68 25 ...
Stortingsgata 30 0161 Oslo
Aleksandar Brankovic er psykiater i Trondheim og Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Aleksandar Brankovic

Dyktig og trivelig

Klinikk: Dr.Dropin Skrevet

Aleksandar tok meg veldig godt imot, og var både profesjonell, dyktig, og veldig trivelig gjennom hele løpet.

Faglig dyktig, nøyaktig og empatisk psykiater

Klinikk: Psyksenteret Skrevet

Dr. Aleksandar Brankovic er en fantastisk psykiater som fra første håndhilsen utstråler et genuint ønske om å hjelpe pasienten. Han har utrettet mer for meg og min helse på 2 mnd enn hva psykiatrisk spesialisthelsetjeneste har forsøkt å gjøre i over 20 år. Han er nøyaktig i arbeidet og gjør ingen forhastede beslutninger. Han er flink til å lytte, gir meg som pasient rom til å dele, og har god evne til å sette seg inn i mine perspektiver og erfaringer. Til sammen skaper dette tillitt, noe som har vært utrolig viktig for meg etter mange år i det offentlige med stadig forverret helsetilstand. Anbefales på det sterkeste.

Trygg og profesjonell

Klinikk: Dr.Dropin Skrevet

Jeg er så glad for at jeg valgte Aleksandar som min psykiater!

Gjennom halvannet år har han vært faglig trygg, profesjonell og oppriktig. Han har møtt meg med respekt og forståelse hele veien.

Nå som jeg avslutter oppfølgingen sitter jeg igjen med takknemlighet og en god opplevelse!

Hvis du er usikker på hvilken psykiater du bør velge, kan jeg varmt anbefale Alexandar.

Høy faglig kompetanse

Klinikk: Volvat Oslo - Nationaltheateret Skrevet

Jeg var hos Aleksandar Brankovic i forbindelse med min ADHD-utredning, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Fra første stund følte jeg meg utrolig godt tatt imot. Han har en rolig og lun tilstedeværelse som gjorde at jeg senket skuldrene umiddelbart.
For første gang i mitt liv var jeg faktisk ikke redd for å åpne meg og dele ting som er veldig private og sårbare. Han skapte et trygt rom der jeg følte meg sett og hørt – uten å bli dømt. Han lyttet aktivt, stilte gode og reflekterte spørsmål, og hjalp meg å sette ord på ting jeg tidligere har slitt med å forklare.
Hele utredningsprosessen opplevdes som ryddig, profesjonell og grundig. Han tok seg god tid til å forklare hvert steg, slik at jeg alltid forsto hva som skjedde og hvorfor. Det er sjelden man møter helsepersonell som kombinerer så høy faglig kompetanse med en så varm og medmenneskelig væremåte. Jeg kan anbefale Aleksandar på det aller varmeste til alle som trenger en trygg og dyktig psykiater!

Trygghet og tillit fra første stund

Klinikk: Dr.Dropin Skrevet

Jeg har hatt et veldig godt behandlingsforløp hos Aleksandar Brankovic, spesielt i forbindelse med medisinutprøving. Dette er en fase som for mange kan oppleves krevende og uforutsigbar, men jeg har hele veien følt meg trygg og godt ivaretatt.

Han møter meg med en genuin nysgjerrighet og et oppriktig ønske om å forstå, ikke bare behandle. Samtidig er han varm, tilstede og støttende i dialogen. Det gjør det lettere å være åpen, også når ting er vanskelig.

Jeg opplever at han gir gode, reflekterte råd, og at vurderingene hans er både faglig solide og tilpasset meg som person. Det er en balanse mellom profesjonalitet og menneskelighet som jeg setter stor pris på.

Hos Aleksandar føler jeg meg sett, tatt på alvor og ivaretatt på en måte som gir trygghet gjennom hele prosessen. Jeg vil absolutt anbefale ham videre.