Andreas Svee

Plastikkirurgi

Autorisasjon (2012)

Offentlig avtale

Nei

Aleris Oslo Telefonnummer22 54 10 0022 54 10 ...
Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo
Aleris Strømmen Telefonnummer63 80 03 3063 80 03 ...
Støperiveien 5 2010 Strømmen
Andreas Svee er plastikkirurg i Oslo og Lillestrøm

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Andreas Svee

Profesjonell og dyktig.

Klinikk: Aleris Majorstuen Skrevet

Gjort brystforstørrelse og liten mageplastikk. Veldig fornøyd med resultatet og oppfølgingen i etterkant. Kan trygt anbefale Andreas Svee.

Trykk og kunnskapsrike

Har operert brystforstørrelse hos Dr. Andreas Svee
Etter 2uke har vært kontroll arr ser fint og resultatet var kjempe fint og er jeg veldig fornøyd. Anbefales!

Very professional and extremely good competence and guidance

Klinikk: Aleris Plastikkirurgi Oslo Skrevet

Andreas is in my opinion the best surgeon in Oslo. He is extremely competent at what he does, and my experience with Andreas was nothing but exemplary before, during and after surgery. Throughout the process he and the team did a fantastic job giving advice, managing expectations and providing a best in class experience.
I couldn’t be happier with the result.

Endelig kan jeg se meg selv naken i speilet igjen

Klinikk: Aleris Majorstuen Skrevet

Etter å ha tatt en dobbel mastektomi på grunn av brystkreft og fått to implantater som jeg ikke var fornøyd med, hverken med størrelse eller resultat, tok jeg kontakt med Andreas Svee hos Aleris, da jeg hadde brukt han tidligere ved en annen kosmetisk operasjon som jeg var og er super fornøyd med.

Når jeg var på konsultasjonen lurte jeg på om det var mulig om å få større implantater enn de jeg hadde fått ved den første operasjonen. Det fikk jeg et bekreftende svar på at jeg kunne. Da jeg ikke likte følelsen av de implantatene jeg hadde, gikk vi gjennom de implantatene som Aleris kunne tilby. Jeg valgte da en type implantat som var myke og som nå kjennes nesten ut som vanlige bryst. Jeg valgte en størrelse som var noe mindre enn det som ble fjernet ved mastektomien, men større enn de jeg fikk ved rekonstruksjonen.
Operasjonen gikk greit, var noe mørbanket etterpå noe jeg forventet men brukte ikke noe av de smertestillende jeg fikk med meg, da jeg ikke synes det var så vondt. Tok operasjonen på en torsdag, var tilbake på jobb onsdagen etterpå.
Siden den doble mastektomien så har jeg vært hos en fysioterapeut som spesialiserer seg på lymfeødem. Hun så meg både før og etter operasjonen hos Aleris og hun synes også at resultatet var bra og lurte på hvor jeg hadde gjort dette for dette ville hun nevne for andre pasienter som også var misnøyd med sin rekonstruksjon.
Det er nå deilig å kunne se seg selv i speilet naken igjen etter å ha unngått speil siden den første rekonstruksjonen. Psyken min er nå nesten tilbake til normalen før kreftdiagnosen.

Jeg kan anbefale Andreas Svee på det varmeste

Trygg og kunnskap

Klinikk: Aleris Oslo Skrevet

Fin opplevelse på sykehus, dyktig personale. God informasjon og hjelp. Anbefales på det sterkeste! Tar godt vare på pasientene