Andreas Svee
Jeg er super fornøyd med prosessen og resultatet. Ble godt ivaretatt både før, under og etter operasjon. Veldig dyktig kirurg, som forstod hva jeg ønsket, og resultatet ble kjempe bra. Kunne ikke vært mer fornøyd. Anbefales!
Følte meg ivaretatt fra første stund og gjennom hele forløpet. Gir Andreas de beste skussmål, og kan ikke få sagt hvor fornøyd jeg er med det endelige resultatet. Føler meg endelig som meg selv igjen, med et naturlig og flott resultat.
Anbefales!
Var hos Andreas Svee som utførte en utrolig bra operasjon.Forklarte alt veldig grundig i forkant av operasjonen. Super fornøyd med han som lege
Har fått to operasjoner på Aleris Majorstuen. Veldig brukervennlig system på nett og app, tilpasset informasjon for min operasjon. Dette gjelder både før, under og etter operasjonen. Kirurg forstod nøyaktig hva jeg ønsket og ga meg et naturlig resultat. Forventningene mine ble møtt og vel så det! Kommer til å anbefale alle jeg kjenner❤️
Alle jeg har møtt i Aleris i forbindelse med min operasjon har vært blide, kunnskapsrike og omsorgsfulle.
Dr. Svee har forklart og gitt realistiske forventninger på en veldig god måte.
Jeg er meget fornøyd med min opplevelse hos Andreas Svee og Aleris.