Andreas Svee
Ble godt tatt i mot, god info hva jeg kunne forvente. Har hatt et brystløft. Fin oppfølging og er veldig fornøyd. Det var flinke og hyggelige folk alle steder.
Veldig fornøyd med hjelpen jeg fikk, ærlig, trygg og effektiv. Følte at jeg ble tatt på alvor og at jeg fikk et veldig bra resultat.
Jeg opplevde å bli ivaretatt på en god måte både før, under og etter operasjon. Jeg ble møtt på mine behov og med fleksibilitet i forkant, samt med god informasjon. På operasjonsdagen opplevde jeg å bli møtt med omsorg og ivaretakelse. Etter operasjonen og ved hjemkomst kunne jeg ta kontakt med både sykepleiere og kirurg, noe som ga trygghet for meg. Jeg har også vært svært fornøyd med oppfølgingen jeg har fått ved kontroll, jeg har blitt møtt med kunnskap og god informasjon.
Har blitt svært godt mottatt fra første besøk. Ble trygg og forklart svært nøye hva som skulle gjøres. All smertestillende ble sendt elektronisk før 2 dager før operasjonen.
Operasjons dagen, ble fantastisk ivaretatt. Veldig godt forklart hva jeg skulle gjøre, med forklarende skriv også.
Dagen etter ringt opp og fulgt opp, svært betryggende
Opererte i går hos aleris på Frogner. Veldig fornøyd med legen jeg hadde, Andreas Svee. Tok godt vare på meg og var veldig dyktig i feltet sitt. Jeg kom på sengepost og der var de litt stresset. Da var helst først ut men det skjønner jeg da de får flere pasienter. Dette handler om organisering av ledelsen og ikke personalet. Jeg fikk smertestillende som jeg trengte. De ringte meg til og med dagen etter for å følge opp.
Anbefaler på det sterkeste.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?