Andreas Svee
I tillegg til å være veldig kunnskapsrik, dyktig og trygg på faget er Andreas veldig hyggelig. Han får meg til å slappe av og jeg har følt meg ivaretatt og sett hele veien. En av de hyggeligste legene jeg har møtt. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Anbefaler han på det sterkeste.
Jeg tok en øyelokk operasjon øvre og nedre del hos Andreas i september 2025. Rehabiliteringen gikk veldig bra og jeg er veldig fornøyd med sluttresultatet. Han er både hyggelig, forståelsesfull og veldig kjekk. Anbefaler han sterkt!
Jeg er utrolig fornøy med resultatet. Andreas er omtenksom, lyttende og utrolig flink. Gir ærlig veiledning, og svært god oppfølging. Aleris Frogner er også et trygt og godt sted.
Veldig fornøyd med resultatet etter øyeplastikkoperasjon. Andreas gjorde en super jobb og oppfølgingen etter operasjonen var superbra. 😀
Jeg hadde vært på konsultasjon på en annen klinikk, men jeg trengte en second opinion. Valget falt da på Aleris, og Andreas Svee. Når man vurderer et kirurgisk inngrep, så er det viktig å føle at kirurgen ser deg, forstår deg, og får deg til å føle deg trygg. En kirurg som ikke er opptatt av å selge, men genuint opptatt av at kunden skal være fornøyd. Jeg ble anbefalt av en venninne om å booke konsultasjon hos Andreas, og det er jeg takknemlig for at jeg gjorde. Jeg kommer til å anbefale ham videre for andre.