Andreas Svee
Jeg gjorde brøstrekonstruksjon med løft og innlegg. Gikk for de beste/mykeste protesene, litt dyrere men anbefales. Ingen komplikasjoner å snakke om og utrolig kort nedetid. Dag 4 gikk jeg 12k skritt. Etter bare 2 uker ser det allerede helt fantastisk ut. 10/10.
Utrolig hyggelig lege som gjorde at jeg følte meg veldig godt ivaretatt. Flott resultat etter operasjon; kunne ikke vært mer fornøyd
Veldig fornøyd med hele reisen fra A til. Å. Følte med godt ivaretatt og følte med trygg hele veien. Profosjonelt opplegg.
Svært fornøyd etter bytte av brystimplantat hos Andreas Svee. Jeg var i utgangspunktet fornøyd med implantatene jeg hadde hatt i 20 år og litt bekymret for en ny operasjon. Det trengte jeg ikke å være, følte meg trygg og ivaretatt hele veien. Resultatet ble over all forventning. Han gjorde akkurat det vi ble enige om og resultatet ble en skikkelig oppgradering. Naturlig og pent, ingen komplikasjoner. Så takknemlig og glad for at jeg gjorde det. Anbefaler på det sterkeste!
Aldri møtt en så dyktig kirurg som Andreas Svee. Jeg følte meg virkelig hørt. Han er så trygg og god, og gjorde en helt fantastisk jobb da jeg byttet implantater i puppene. De ble helt perfekte og jeg fikk ikke ett eneste blåmerke etter operasjonen! Anbefaler alle å gå til Andreas.