Andreas Svee
Andreas ga et svært godt inntrykk helt fra starten. Proff,imøtekommende, åpen og ærlig. Følte meg svært godt ivaretatt både i forkant og på operasjonsdag. Oppfølging i etterkant også veldig bra.
Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas Svee.
Fra første konsultasjon opplevde jeg legen som svært realistisk og ærlig i vurderingene sine. Jeg følte meg godt informert og hele veien ble det kommunisert på en trygg og tillitsfull måte.
Det som har gjort spesielt inntrykk på meg, er kombinasjonen av høy faglig kompetanse, trygghet, ærlighet og genuin omsorg for pasienten. Jeg har følt meg ivaretatt både før, under og etter operasjonen, og det har vært lett å stille spørsmål og få gode, grundige svar.
Resultatet er jeg også svært fornøyd med, men for meg har den trygge oppfølgingen og følelsen av å være i svært kompetente hender vært minst like viktig.
En lege jeg har fått stor tillit til, og som jeg gjerne anbefaler videre.
Svært hyggelig, imøtekommende, ærlig og informativ konsultasjon. Jeg sjekket to klinikker før jeg bestemte meg. Valget ble enkelt og Andreas ble raskt kontaktet for avtale om operasjon. Operasjonsdagen var en trygg og fin opplevelse. Jeg følte meg godt ivaretatt av blide ansatte som var rutinerte og effektive. Andreas fulgte meg til operasjonsstua og var der når jeg våknet og fortalte at alt hadde gått fint. Resultatet er10/10! Arr i armhulen er knapt synlig etter 4 uker og jeg er fullt tilbake i mitt vanlige, aktive liv!
Har vært hos Andreas før, og kommer tilbake til han med god grunn – trygg, kunnskapsrik, ryddig, flink i faget sitt, god kommunikasjon og jeg har vært veldig fornøyd med resultatene. I tillegg forklarer han detaljer for hva han har tenkt til å gjøre, samt hvorfor, på en forståelig måte (relatert til inngrep/operasjon). Opplever meg sett og hørt, og han viser omsorg og forståelse. Her er det trygt å være pasient uten å bli dømt. Hvis noen av en eller annen grunn har behov for eller ønsker plastisk kirurgi, så kan jeg virkelig anbefale konsultasjon hos Andreas. Han er dyktig.
Jeg kom litt nervøs til konsultasjon og fikk en svært god opplevelse - opplevde å bli hørt og vist forståelse for mitt behov og ønske.
Operasjonsdagen opplevde jeg meg godt ivaretatt gjennom alle ledd og opplever Andreas som en å stole på, rolig og trygg i at dette går fint.
På etterkontroll ble det på nytt en god opplevelse og en trygghet når han var fornøyd med status.