Andreas Svee

Plastikkirurgi

Autorisasjon (2012)

Offentlig avtale

Nei

Aleris Oslo Telefonnummer22 54 10 0022 54 10 ...
Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo
Aleris Strømmen Telefonnummer63 80 03 3063 80 03 ...
Støperiveien 5 2010 Strømmen
Andreas Svee er plastikkirurg i Oslo og Lillestrøm

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Andreas Svee

Trygt operasjonssted, god kunnskap, vennlig og og ærlig

Klinikk: Aleris Majorstuen Skrevet

Fikk utført arrkorreksjon av tidligere operasjonssår (fra offentlig sykehus), et perfekt arbeid utført av Andreas. God informasjon, hyggelig og kunnskapsrikt personale, intet stress - og ikke minst god oppfølging.

Trygg og ivaretatt

Klinikk: Aleris Majorstuen Skrevet

Alt fra konsultasjon, gjennomføring av operasjon og oppfølging etterpå har gått helt sømløst. Veldig god informasjon og oppfølging i alle ledd, noe som gjør at man føler seg trygg og ivaretatt.

Dyktig, omsorgsfull og trygg.

Klinikk: Aleris Majorstuen Skrevet

Jeg anbefaler på det aller sterkeste Andreas Svee.

Fra første konsultasjon har jeg blitt møtt med omsorg og profesjonalitet. Andreas er en fantastisk lege, så omsorgsfull og dyktig. Jeg har følt meg trygg og godt ivaretatt hele veien. Jeg var akkurat på 2-ukers kontroll og er utrolig fornøyd med resultatet.

Tusen takk Andreas og Aleris Majorstuen!

Fantastisk

Klinikk: Aleris Oslo Skrevet

Man skal lete lenge etter en mer fantastisk og omsorgsfull lege. Det å bli tatt så varmt imot når man føler seg lite fin og litt usikker før operasjon og igjen etter endt operasjon betyr alt.
Så tusen takk. Anbefaler Andreas Svee på det absolutt sterkeste.

Proff vennlig effektiv

Klinikk: Aleris Majorstuen Skrevet

Fra jeg var inne til første konsultasjon, deretter operasjon og i dag kontroll. Veldig hyggelige og proffe ansatte, på alle plan. Svee er meget dyktig og jeg har allerede anbefalt han til flere jeg kjenner. Takk og vi sees 😊