Jan Bertil Eggesbø
- Indremedisin
- Nyresykdommer
Dr. Eggesbø er en lege som er kunnskapsrik og grundig. Har vært til utredning hos ham og er veldig fornøyd.
Kan absolutt anbefales til andre pasienter.
Han fremstår som en lege med en sjelden kombinasjon av dyp fagkunnskap og en genuin evne til å lytte så jeg er veldig fornøyd
Dr. Jan Bertil Eggesbø er en eksepsjonell lege som alltid gir en grundig og fullstendig vurdering. Han har kvalifikasjoner på det høyeste nivået og viser alltid stor oppmerksomhet. Han er veldig forståelsesfull overfor pasientene sine, omsorgsfull og hyggelig!
Dr. Bertil jobber målrettet for å oppnå beste resultater, og han har gitt meg den beste utredningen og behandlingen jeg noen gang har hatt. Som lege selv er jeg dypt imponert over hans profesjonalitet og kompetanse.
Jeg anbefaler ham på det sterkeste til alle som trenger medisinsk hjelp!
Håper dette er til hjelp!
Dr [Navn fjernet av moderator]
Jeg har hatt diabetes i mange år, og har brukt ulike leger. Etter at jeg kom i kontakt med Eggesbø, har jeg fått et nytt liv. Han er utrolig grundig og kunnskapsrik, og går i dybden på en måte jeg ikke har opplevd før. Svært oppdatert på diabetes!
Dette har resultert i en helt ny hverdag.
Han er interessert, humoristisk og seriøs. Jeg føler at jeg er skikkelig undersøkt.
Så jeg er veldig fornøyd med behandlingen.