Cecilie Dobloug
For en fantastisk lege og revamtolog. Cecilie Dobloug fikk meg til å føle meg velkommen og godt ivaretatt fra første sekund. Jeg kom med plager som ikke var helt A4 og følte at hun sto på, så meg og lyttet. Dette gjorde at hun fant en behandling som passet og hjalp meg til å ta "tilbake" en hverdag med mindre smerter og problemer. Hun spilte på sin og sine kontakters kompetanse for å gi meg den beste muligheten og det merkes. Hun hadde alltid tid og lot meg stille spørsmål og forstå, ikke bare overkjøre med lege-terminologi.
Hun er utrolig kunnskapsrik, oppdatert på forskning og det er lett å merke at hun elsker jobben sin og pasientene. Veldig god oppfølging, god forklaring på bilder og prøver og jeg gikk alltid derifra med et smil. Jeg har sjelden følt meg så godt ivaretatt i noe system før.
Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten hennes hjelp. Jeg er utrolig takknemlig. Det finnes ingen jeg anbefaler varmere enn henne.
En fantastisk flink lege som setter seg inn i pasientens sykdomshistorie, er godt forberedt til konsultasjonene og empatisk. Behandlingen og oppfølgingen har vært enestående og hun har fulgt opp behandling og resultater fra undersøkelse på en forbilledlig måte.
Varmt mottatt, lyttende, rask behandling. Riktig vurdert, effektiv livsviktig hjelp. Anbefales varmt
Følte virkelig at hun skjønte plagene mine, og tok det på alvor. Hun har innlevelse og stor omsorg, stilte mange spørsmål, gjorde nøye undersøkelser og hadde god tid! Jeg fikk også anledning til å stille spørsmål uten å føle at tiden var ute … Anbefales virkelig!
Etter 12 år med ulike leger, feil diagnoser og feil medisiner, kom jeg endelig til riktig lege. Hun tok seg tid til å lytte og lot meg fortelle hele min historie – noe jeg tidligere følte mange leger ikke tok på alvor. Hun utviste stor kunnskap, var nøyaktig og ikke minst et meget varmt og omsorgsfullt menneske. Det at hun også sendte meg videre i systemet for andre plager utenfor sitt eget område, viser virkelig at hun bryr seg om helheten i pasientens helse. En lege jeg virkelig kan anbefale på det varmeste.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?