Profilbilde av øre-nese-hals-lege Ater-Arslan Sajid

Bestill time

Konsultasjon øre-nese-hals
Sted: Christiania Privatklinikk
Pris: 999 kr

Konsultasjon inntil 20 min hverdag (inkl. undersøkelse og endoskopi)

I dag 9. feb I morgen 10. feb Ons 11. feb Tor 12. feb Fre 13. feb

Om

Ater-Arslan Sajid er spesialist i øre-nese-halssykdommer, og driver Christiania Privatklinikk i Oslo. Han har også godkjenning som allmennlege, noe som gir et bredt medisinsk fundament i møte med pasienter med både enkle og mer sammensatte problemstillinger.

Han har erfaring fra både offentlig og privat helsetjeneste, og arbeider med utredning og behandling av blant annet bihuleplager, nesetetthet, snorking, tinnitus, svimmelhet og andre ØNH-relaterte tilstander. Ater-Arslan utfører også kirurgiske inngrep med lokalbedøvelse, samt utvalgte estetiske og ansiktskirurgiske behandlinger.

I tillegg har han særskilt interesse for hårtap, samt injeksjonsbehandlinger for både medisinske og kosmetiske indikasjoner.

Pasienter beskriver ham ofte som grundig, faglig trygg og imøtekommende, med god evne til å forklare behandlingsvalg og skape trygghet i konsultasjonen. Målet hans er å tilby effektiv, kunnskapsbasert og individuelt tilpasset behandling, med fokus på både medisinsk kvalitet og god pasientopplevelse.

Øre-, nese-, halssykdommer

Autorisasjon (2015)

Offentlig avtale

Nei

Diploma AS Telefonnummer67 90 60 1067 90 60 ...
Boecks gate 3 1473 Lørenskog
Ater-Arslan Sajid er øre-nese-hals-lege i Oslo og Lørenskog

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Ater-Arslan Sajid

Vurdering etter TRT utredning.

Var innom for en TRT utredning, etter lave tall 6,9,8

Hva som er bra:
Gir time meget raskt.
Rekvirerte en meget omfattende blodprøve. Mest omfattende prøven jeg har tatt.
Fulgte opp og tilbydde behandling(i motsetning til min erfaring hos Volvat storo)

Hva som kan bli bedre:
Har fremdeles et litt konsverativt/"eldre" syn på selve TRT behandlingen (5stjerner om det oppdateres)

Totalinntrykk:
Kan anbefales.

Beste legen!

Klinikk: Christiania Privatklinikk Skrevet

Ater er en trygg, kunnskapsrik og omsorgsfull lege. Etter flere år på sykehuset med feil diagnose, var det endelig han som fant ut av problemet og ga meg riktig hjelp. Jeg er utrolig fornøyd og kan varmt anbefale ham til alle. Tusen takk, Ater!

Meget flink

Klinikk: Christiania Privatklinikk Skrevet

Ater-Arslan Sajid er meget kunnskapsrik og flink, veldig oppegående, skjønner mer enn leger generelt om medisin og er veldig kompetent på kosmetisk kirurgi. Han tenker på pasientens beste og er ikke opptatt av å tjene penger, svarer relativt raskt på spørsmål.

Proff og kunnskapsrik!

Klinikk: Christiania Privatklinikk Skrevet

Jeg går til Ater for oppfølging av tette bihuler og har ikke kunnet smake eller lukte på to år. Andre leger har ment at jeg må operere, men jeg var enig med Ater sin logikk om at det ikke tar bort "problemet". Ater kan faget godt og du er i trygge hender. Han tar seg tid til å lytte og komme till bunns med problemet. Med dyktigheten til Ater kan jeg nå både lukte og smake igjen! Anbefales på det varmeste!

Uprofesjonell

Klinikk: Christiania Privatklinikk Skrevet

Viser legen et arr på magen som jeg ønsker å redusere. Legen skjærer tydelig en grimase og ser på meg som om jeg er ekkel