Åshild Berentzen
Fikk veldig god oppfølging ved fjerning av "ting" i V bryst.
God oppfølging på forrhånd og etter inngrepet.
Resultatet etterpå ble kjempe bra.
Jeg er utrolig fornøyd med behandlingen jeg fikk hos dr. Åshild Berentsen.
Fra første konsultasjon følte jeg meg trygg, godt ivaretatt og lyttet til.
Hun tok seg god tid til å forstå hva jeg ønsket, forklarte alt på en tydelig og profesjonell måte og var samtidig ærlig om hva som var realistisk å forvente.
Det som imponerte meg mest, var hennes profesjonalitet, nøyaktighet og rolige måte å møte pasienten på.
Jeg opplevde hele prosessen som trygg og godt organisert, både før og etter operasjonen. Hun har et veldig godt øye for detaljer og et tydelig fokus på et naturlig og pent resultat.
Jeg er svært takknemlig for arbeidet hun har gjort og ville uten tvil valgt henne igjen. En utrolig dyktig, omsorgsfull og profesjonell lege som jeg varmt kan anbefale videre.
Mvh [Navn fjernet av moderator]
Blid og behagelig dame som tok seg god tid til å forklare før operasjon. Fikk telefon nummeret hennes i forkant av operasjon og kunne ta kontakt når jeg ønsket. Svarte kjapt. Nå, et halvt år etter operasjon - ekstremt fornøyd med resultat. Føler meg ivaretatt og hørt. Anbefaler hun til andre som ønsker samme inngrep.
Fra første konsultasjon, til kontroll time måneder etter behandlingen fikk jeg grundig informasjon og oppfølging. Jeg følte meg ivaretatt, og alt føltes trygt. Flotte lokaler. Teamet var svært profesjonelle, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Anbefaler denne klinikken på det varmeste.
Hyggelig dame man føler seg trygg hos. Tok seg god tid til å forklare før operasjon. Etter operasjon svarte hun på alle spørsmål så snart hun kunne, både over melding og FaceTime, helg og ettermiddag. Absolutt å anbefale.