Pål Stakston Kvinge

– Medlem av Den norske tannlegeforening
– Utdannet tannlege ved Universitetet i Szeged i 2011
– Medeier Heimdal Tannlegesenter AS
– Medlem av Den norske tannlegeforening
Ubeskrivelig takknemlig og fornøyd med å ha Knut som tannlege. Kunne ikke bedt om bedre service i tannlegestolen enn hva han og hans assistent Tove hadde å tilby. 10/10 ville dratt tilbake dit🤩
Har slitt med tannlegeskrekk hele livet. Pål er superhyggelig, rolig og ikke minst interessert i deg som person. Man føler seg godt ivaretatt og trygg! Kommer ikke til å bytte tannlege ❤️
Informativ, betryggende, proff og yrkesstolthet! Alltid fint å komme til Pål. Liker egentlig ikke å gå til tannlege, men hos Pål er det alltid hyggelig og godt å være! :)
Kan anbefale Pål på det sterkeste!!
En tannlege som tar seg tid til pasienten og samtidig har god kompetanse. Har alltid hadd litt frykt for å gå til tannlegen, men den frykten er borte etter jeg begynte å gå til Pål. Kan anbefale han på det sterkeste! Alle på tannklinikken er utrolig hyggelig og imøtekommende.
Jeg er ikke så redd for tannlegen i utgangspunktet men la allikevel merke til at Pål er varsom og har et behagelig vesen som gjør meg avslappet. Han er også flink til å forklare og virker dyktig i faget.