Somayeh Sadeghi

SiO Helse
Kvinne, 38 år

Godkjenning

Autorisasjon (2006)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Priser

SiO Helse Priser mangler

Praksis

SiO Helse Telefonnummer22 85 32 1522 85 32 ...
Problemveien 9 0313 Oslo
Vis kart
Somayeh Sadeghi er tannlege i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(3)
3 vurderinger
Behandling
(3)
3 vurderinger
Tilgjengelighet og service
(3)
3 vurderinger
Pris
(1)
1 vurdering

Siste vurderinger av Somayeh Sadeghi

En glede å gå til

Klinikk: Kjeller Tannhelse Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

...selv om det aldri er særlig fornøyelig å gå til tannlegen, er allikevel Somayeh en behagelig tannlege. Hun forteller om alt hun skal gjøre, er forsiktig og rolig. Hun tar seg også tid til å gi utfyllende svar til en nysgjerrig pasient.

En av få tannleger jeg har likt

Klinikk: SiO Helse Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Min erfaring med Sadeghi er at hun er veldig flink til både å informere og kommunisere, noe jeg opplever at mange tannleger er dårlige på.

I begynnelsen av timene informerte hun godt om hva hun skulle gjøre og forsikret seg om at jeg var inneforstått og enig med det. Under behandling spurte hun stadig om det gikk greit og var flink til å følge med på kroppsspråket mitt. I slutten av timene svarte hun velvillig på eventuelle spørmål jeg måtte ha.

Informativ og flink tannlege

Klinikk: SiO Helse Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg trengte akuttime og fikk komme til Sadeghi siden min faste tannlege ikke var her denne dagen. Jeg ble tatt godt i mot og vel nede i stolen ble jeg informert om at hva jeg trodde var hull kun var slitasjeskader og ising. Jeg hadde naturligvis spørsmål til hva jeg kunne gjøre for å slippe å det problemet videre og fikk gode og fyldige svar.

Rett etter at jeg hadde gått kom jeg på flere ting jeg lurte på, og vel inne hos tannlegen igjen svarte hun velvillig på alt jeg lurte på.

SiO-tannlegene er kanskje det beste velferdsgodet til studentene i Oslo. Siden køene allerede er lange hos dem er jeg likevel fornøyd med at ikke flere har oppdaget dette verferdstilbudet. Akuttimen kostet litt mer enn vanlig, men var langt under "vanlig" tannlegepris likevel. Studentlommeboka mi var dermed strålende fornøyd etter besøket.

SiO-tannlegene er totalt sett veldig gode, men køene er dessverre ofte veldig lange.