Erik Østre

Tannlege
Mann, 70 år

Godkjenning

Autorisasjon (1954)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Åkrehamn tannklinikk
Engvegen 2 4270 Åkrehamn
Vis kart
Erik Østre er tannlege i Karmøy

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(2)
2 vurderinger
Behandling
(2)
2 vurderinger
Tilgjengelighet og service
(2)
2 vurderinger
Pris
(1)
1 vurdering

Siste vurderinger av Erik Østre

FANTASTISKE RETT OG SLETT

Klinikk: Åkrehamn tannklinikk Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Da du har hatt tannlege skrekk i 30 år og kommer til denne utrolige tannlegen og det hyggelige personalet her så går du rett å slett ut med et SMIL =) han er så rolig og forsiktig, tar seg tid til deg, forklarer hva han gjør (vis du vil vite det ellers så seie han bare i fra når det kommer endringer i lyder ol). Han følger ordentlig med på ansikts uttrykkene dine, det er nok at ein for rykkning i øyet ol. så stopper han opp på sekundet for å forsikre seg om at ein ikke fikk vont, og tar hyppige og korte pauser også for å forsikre seg om det samme...
Så dett er bare å sei at desverre har han nok ikke mange ledige plasser, for alle fortjene å ha ein tannlege som denne! og det vet jeg at jeg er ikke alene om min meining og erfaring av han/ de :) så endelig etter mange år med avbestillinger og utsettelser som ekstremsport så gleder man seg rett å slett til neste time :) veldig takknemlig for å ha fått han som tannlege.. Så bare en ting igjen å si her, Tusen Tusen Takk til dr. Erik Østre og personalet ved Åkrehamn Tannklinikk =)

Super tannlege

Klinikk: Åkrehamn tannklinikk Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Har hatt tannlegeskrekk hele livet, men det har gått mye medre siden jeg begynte å gå til Erik Østre. Han er rolig og avslappet, og svarer på alle mine spørsmål. Jeg føler meg trygg når jeg har time hos han. Anbefales på det sterkeste!