Profilbilde av tannlege Bljerim (Blerim) Reshidi

Bljerim (Blerim) Reshidi

Profilbilde av tannlege Bljerim (Blerim) Reshidi
Tannlege

Bestill time

Komplett undersøkelse (nye pas.)
Pris: 945 kr

Tilbudet gjelder kun nye pasienter. Undersøkelsen tar for seg din tann- og munnhelse, og kartlegger eventuelle behandlingsbehov. Ved behandlingsbehov får du tilrettelagt en behandlingsplan med kostnadsoversikt. Besøket inkluderer inntil 4 røntgenbilder og enkel tannrens, og veiledning for bedre tannhelse. Hygienetillegg er inkludert i prisen. *Ved omfattende tannrens vil det beregnes tillegg i prisen. *På søndager og helligdager kommer et tillegg på 140 kr. *Pris for Komplett undersøkelse for eksisterende pasienter: 1349 kr.

I dag 1. apr I morgen 2. apr Fre 3. apr

Om

Som en dyktig og engasjert tannlege med over 16 års erfaring, har jeg behandlet flere tusen pasienter opp gjennom årene. Jeg har kontinuerlig oppdatert min kunnskap ved å delta på kurs både i inn- og utland.

Jeg er dedikert til å finne de beste løsningene for mine pasienter. Selv om jeg arbeider raskt og effektivt, prioriterer jeg alltid pasientens velvære under behandlingen. Kommunikasjon er nøkkelen; jeg tar meg tid til å forklare behandlingsprosessen, slik at alle mine pasienter føler seg trygge og godt ivaretatt. For meg er det viktigste at pasienten forlater klinikken med et smil.

Min ekspertise strekker seg over hele spekteret av tannlegeyrket, spesielt innen estetisk behandling, kirurgi (som visdomstenner) og rotfylling. Jeg har også mange års erfaring fra tannlegevakten, hvor jeg har håndtert akutte tilfeller og en rekke utfordrende kasus.

For de som lider av tannlegeskrekk (odontofobi), er jeg her for å hjelpe. Jeg tar meg god tid til å forstå årsaken til angsten og jobber tett med pasienten for å skape en beroligende og trygg atmosfære.

Som tannlege setter jeg en høy standard, med fullt fokus på mine pasienter. Dere betyr alt for meg.

Autorisasjon (2014)

Bljerim (Blerim) Reshidi er tannlege i Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Bljerim (Blerim) Reshidi

Kjempe god opplevelse

Pris

Fjernet visdomstannen og det var en veldig god opplevelse og alt gikk greit. Blerim var kjempe flink og beroligende under hele prosessen!

Anbefaler på det varmeste!

Pris

Veldig hyggelig, effektiv og god behandling!

Vennlig og dyktig tannlege, som raskt forstod utfordringen med bittet mitt, som andre tannleger ikke har klart, og fikset det i første time med litt sliping av en tann, så bittet passet mye bedre sammen.

Anbefaler videre på det varmeste!

Enestående tannlegeopplevelse!

Pris

Jeg har hatt gleden av å være pasient hos tannlege Blerim, og opplevelsen har vært helt fantastisk fra start til slutt. Han har en unik kombinasjon av høy faglig kompetanse.

Jeg ønsket en mer harmonisk og estetisk smilreise, og Blerim guidet meg trygt gjennom hele prosessen – fra Invisalign-behandling for å rette tennene til fasetter som ga det lille ekstra løftet. Han forklarte nøye alle muligheter, var realistisk om forventet resultat og tok seg alltid tid til å svare på spørsmålene mine.

Resultatet ble over all forventning – helt naturlig, men samtidig en utrolig stor forbedring. Det er tydelig at han har et skarpt øye for detaljer og estetikk, og han legger stor vekt på å oppnå et resultat som ser naturlig og harmonisk ut, ikke overdrevent.

I tillegg er han svært imøtekommende, trygg og profesjonell, noe som gjør hele opplevelsen behagelig – selv for en som tidligere har vært litt engstelig for tannlegebesøk. Klinikken fremstår moderne og profesjonell, og man merker at kvalitet og pasientopplevelse alltid settes i sentrum.

Jeg kan virkelig anbefale tannlege Blerim til alle som vurderer Invisalign, fasetter eller andre estetiske behandlinger. Han leverer topp resultater, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med mitt nye smil!

Redningen i en akutt situasjon

Pris

Jeg oppsøkte tannlege Blerim Reshidi for akutt behandling, og opplevelsen kunne ikke vært bedre. Han tok meg imot på svært kort varsel, viste en utrolig ro og profesjonalitet, og sørget for at jeg følte meg trygg fra første sekund. Behandlingen ble gjort effektivt, skånsomt og med høy presisjon – smertene jeg kom inn med forsvant på rekordtid.

Det er sjeldent man møter en tannlege som kombinerer så mye faglig dyktighet med ekte omtanke for pasienten. For meg ble dette en redning, og jeg er utrolig takknemlig for hjelpen. Blerim Reshidi er rett og slett en tannlege i toppklasse – anbefales uten forbehold!

Den beste tannlegen

Pris

Var innom pga visdomstann med hull. God informasjon og en vellykket fjerning av visdomstann. Storfornøyd med tannlege og kommer selvfølgelig tilbake.