Louise Øyen

Tannlege

Autorisasjon (2018)

Louise Øyen er tannlege i Bærum

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Louise Øyen

Super tannlege

Pris

Super tannlege som kommuniserer godt og er veldig vennlig. Hun nynner og synger rent og pent også. Anbefales sterkt!

Dette var hyggelig lesing, tusen takk for vurderingen din! Vi setter stor pris på anbefalingen din, takk for det. God jul og velkommen tilbake!

Besvart av Louise Øyen

Helproff tannlege med stoisk ro og et urokkelig godt humør!

Pris

Særdeles profesjonell tannlege med svært høy kompetanse og toppmoderne utstyr.

Utførte potensiell komplisert rotfylling på utmerket vis - på tross av at en annen tannlege ønsket henvise til spesialist.

Virkelig verdt å nevne seg at Louise’s ro, rutine og urokkelige muntre humør munner ut i en fantastisk trivelig og kjekk atmosfære!

Tusen takk for vurderingen og de hyggelige ordene. Så godt å høre at du er fornøyd med behandlingen du fikk, det er veldig viktig for meg. Jeg setter stor pris på vurderingen din. God sommer og velkommen tilbake!

ANBEFALES!

Pris

Louise og Kerstin er flinke, vennlige og profesjonelle, ser du etter ny tannlege/tannpleier trenger du ikke lete mer. I tillegg pluss for sentral beliggenhet, enkel parkering og nytt, fint utstyr.

Så hyggelig å høre! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det setter vi pris på. Velkommen tilbake!

Absolutt anbefales

Pris

Dyktig, flink, snill og tar vare på pasientene sine - dette er mitt inntrykk etter konsultasjon som jeg hadde. Forklarer alt hva hun gjør, slik man føler seg i trygge hender. Ga god informasjon og oversikt om eventuelle kosnader hvis jeg velger behandling. Kan absolutt anbefale henne.

Hei, så hyggelig å høre! Tusen takk for tilbakemeldingen og velkommen tilbake. Ha en fin dag!

Trygg tannlege

Pris

Siden tannlegeskrekken sitter i ryggmargen, gruet jeg meg til å få ny tannlege. Men tannlege Louise er dyktig og rolig og svært tillitsvekkende og mine første behandlinger hos henne har vært veldig bra. Veldig glad for at jeg har funnet en god ny tannlege!
[navn fjernet av moderator]