Bestill time

Undersøkelse
Pris: 1080 kr

I dag 25. jun I morgen 26. jun Fre 27. jun Lør 28. jun Søn 29. jun

Om

Lysaker Brygge Tannklinikk er en veletablert tannklinikk dedikert til å tilby pasientene sine tannbehandling av høyeste kvalitet. Med utvidede åpningstider og en sentral beliggenhet, er vi tilgjengelige når du trenger oss.

Vi tilbyr et bredt spekter av tannbehandlinger, inkludert behandling av periodontitt og estetiske prosedyrer. Vi er opptatt av å gi omsorgsfull og personlig tilpasset behandling til alle våre pasienter, og tilpasser alltid behandlingen etter individuelle behov og ønsker. Har du tannlegeskrekk gjennomfører vi behandlingen gradvis og i et tempo som passer deg, slik at du kan føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen.

Vi har transparente priser uten hygienetillegg eller skjulte kostnader. Hos oss skal det være enkelt å forstå hva behandlingen vil koste.

På Lysaker Brygge Tannklinikk er pasientenes komfort og velvære alltid i fokus. Vårt mål er å gi deg en god opplevelse og et sunt smil.

Lysaker Brygge Tannklinikk AS holder til i Bærum

• Profilbilde av tannlege Louise Øyen
    Tannlege
    Undersøkelse: 1 080 kr
    Neste time:
Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Lysaker Brygge Tannklinikk AS

Helproff tannlege med stoisk ro og et urokkelig godt humør!

Pris

Særdeles profesjonell tannlege med svært høy kompetanse og toppmoderne utstyr.

Utførte potensiell komplisert rotfylling på utmerket vis - på tross av at en annen tannlege ønsket henvise til spesialist.

Virkelig verdt å nevne seg at Louise’s ro, rutine og urokkelige muntre humør munner ut i en fantastisk trivelig og kjekk atmosfære!

ANBEFALES!

Pris

Louise og Kerstin er flinke, vennlige og profesjonelle, ser du etter ny tannlege/tannpleier trenger du ikke lete mer. I tillegg pluss for sentral beliggenhet, enkel parkering og nytt, fint utstyr.

Så hyggelig å høre! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det setter vi pris på. Velkommen tilbake!

Absolutt anbefales

Pris

Dyktig, flink, snill og tar vare på pasientene sine - dette er mitt inntrykk etter konsultasjon som jeg hadde. Forklarer alt hva hun gjør, slik man føler seg i trygge hender. Ga god informasjon og oversikt om eventuelle kosnader hvis jeg velger behandling. Kan absolutt anbefale henne.

Hei, så hyggelig å høre! Tusen takk for tilbakemeldingen og velkommen tilbake. Ha en fin dag!

Trygg tannlege

Pris

Siden tannlegeskrekken sitter i ryggmargen, gruet jeg meg til å få ny tannlege. Men tannlege Louise er dyktig og rolig og svært tillitsvekkende og mine første behandlinger hos henne har vært veldig bra. Veldig glad for at jeg har funnet en god ny tannlege!
[navn fjernet av moderator]

Veldig nøye tannlege

Pris

Lysaker Brygge Tannklinikk kan jeg varmt anbefale. De er alltid presise, hyggelige og ikke minst nøye med alt de gjør.

Så hyggelig å høre! Tusen takk for tilbakemeldingen og velkommen tilbake.