Louise Øyen

Tannlege

Autorisasjon (2018)

Louise Øyen er tannlege i Bærum

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Louise Øyen

Veldig nøye tannlege

Pris

Lysaker Brygge Tannklinikk kan jeg varmt anbefale. De er alltid presise, hyggelige og ikke minst nøye med alt de gjør.

Så hyggelig å høre! Tusen takk for tilbakemeldingen og velkommen tilbake.

Hyggelig og smertefri behandling

Pris

Hyggelig, raskt og smertefritt behandling! Bruk av ny teknologi hjelper å visualisere situasjonen, i kombinasjon med god forklaring og positivt stemning - helt topp!

Så glad jeg blir for å høre dette! Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi meg en vurdering på legelisten. AI-programmet jeg bruker på røntgen hjelper virkelig å visualisere som du sier. Jeg setter stor pris på vurderingen din. God påske og velkommen tilbake!

Besvart av Louise Øyen

Profesjonell, rolig og imøtekommende – anbefales!

Pris

Jeg har tidligere slitt med tannlegeskrekk, men mitt første besøk hos Louise var en fantastisk opplevelse. Hun er utrolig nøye, rolig og profesjonell, og jeg følte meg virkelig i trygge hender gjennom hele behandlingen. Hun tok seg tid til å forklare og skapte en behagelig atmosfære, noe som gjorde besøket mye enklere enn jeg hadde forventet. Anbefales på det varmeste!

Tusen takk for at du deler din opplevelse! Mange synes det er vanskelig å gå til tannlegen, og derfor betyr det ekstra mye for oss å høre at du følte deg trygg og ivaretatt. Jeg setter stor pris på anbefalingen din og håper å se deg igjen snart! Velkommen tilbake.

Nøyaktig og dyktig

Pris

Min opplevelse hos tannlege Louise Øyen var at hun var lyttende, blid, stilte gode spørsmål og refererte til forskningsartikler da jeg hadde spørsmål. Hun virket trygg, kunnskapsrik og nøyaktig.

Hei! Tusen takk for tilbakemeldingen, så hyggelig å høre. Jeg er glad for at du er fornøyd hos meg. Ha en fin dag videre og velkommen tilbake! Mvh. tannlege Louise Øyen.

Amazing doctor

Pris

I am the person who has big stress visiting dentists.Since I found Louise.She the most gentle doctor I have met. She explains what she is going,and gives advices to your concers. 100% recommend to people like me 🤗

Thank you very much for the feedback and your kind words. I really appreciate that. Welcome back!