Bestill time

Tannlege

Bestill time

Komplett undersøkelse
Pris: 1290 kr

Undersøkelse hos tannlegen med røntgen bilder. Inntil 60 min. Komplett sjekk av tann- og munnhelse. Inntil 4 røntgenbilder ved behov. Ved behov får du en behandlingsplan med kostnadsoversikt. Ved omfattende tannstein vil det beregnes tillegg i pris.

I dag 15. aug I morgen 16. aug Søn 17. aug Man 18. aug Tir 19. aug

Om

Dr. Patrice Millad, DMD. er en ledende estetisk tannlege i Oslo, kjent for sin ekspertise innen Invisalign og edge bonding. Han tilbyr skreddersydde behandlinger ved Clinica Medspa på Majorstuen, hvor han kombinerer avansert teknologi med estetisk presisjon for å skape naturlige og harmoniske smil.

Dr. Patrice Millad medlem av Den norske tannlegeforening. Han har spesialkompetanse innen Invisalign og behandling av pasienter med tannlegeskrekk. Han snakker flere språk, inkludert norsk, engelsk, tysk, persisk og ungarsk, noe som gjør ham tilgjengelig for et bredt spekter av pasienter.

Pasienter roser Patrice for hans profesjonelle tilnærming, evne til å skape en trygg atmosfære og for å levere naturlige og harmoniske smil. Han legger stor vekt på god kommunikasjon og sørger for at pasientene forstår behandlingsprosessen, noe som bidrar til økt trygghet og tilfredshet.

For mer informasjon eller for å bestille time, kan du besøke Clinica Medspa eller følge ham på sosiale medier via Linktree.

Autorisasjon (2021)

Patrice Millad Shonjani er tannlege i Oslo

Siste vurderinger av Patrice Millad Shonjani

Fantastisk opplevelse hos CLINICA med Tannlege Patrice!

Pris

Jeg hadde en utrolig positiv opplevelse hos CLINICA da jeg var inne for konsultasjon og fjerning av en visdomstann. Allerede fra jeg kom inn døren ble jeg møtt med et smil og en beroligende atmosfære. Tannlege Patrice utstrålte trygghet, profesjonalitet og varme – noe som gjorde at jeg umiddelbart følte meg godt ivaretatt.

Selve behandlingen ble gjennomført med ekstrem presisjon og omsorg. Patrice tok seg god tid til å forklare hvert steg i prosedyren og sørget for at jeg følte meg komfortabel og smertefri hele veien. Han fulgte nøye med på hvordan jeg hadde det underveis og justerte bedøvelsen perfekt – jeg kjente knapt noe.

Det som virkelig imponerte meg, var hans kombinasjon av faglig dyktighet og evne til å lese pasientens behov. Han er ikke bare en dyktig tannlege, men også en svært empatisk behandler som virkelig bryr seg om pasientenes opplevelse.

Jeg fikk tydelig informasjon om priser og etterbehandling, og alt gikk sømløst. Ingen overraskelser. Jeg opplevde også at både han og teamet hans samarbeidet profesjonelt og respektfullt – noe som skapte en tillitsfull og behagelig stemning gjennom hele besøket.

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet og hele prosessen. CLINICA og Tannlege Patrice har min fulle tillit – og jeg kommer uten tvil tilbake neste gang jeg trenger tannbehandling!

Unngå for enhver pris

Pris

Jeg bestilte konsultasjon og fjerning av visdomstann. Etter å ha ventet 20 minutter over avtalt tid uten noen informasjon, sa tannlegen at det ikke var nok tid til å gjøre inngrepet – til tross for at forsinkelsen var hans skyld. Jeg måtte trygle for å få behandlingen.

Han ignorerte smerten min og reagerte ikke før jeg skrek for tredje gang, da justerte han bedøvelsen. Under syingen stakk han meg i overmunnen med nålen – og nektet for det. Først etter gjentatte klager byttet han til riktig verktøy.

Prisen var høyere enn annonsert, og medlemsrabatten som stod på nettsiden ble avvist. Han behandlet assistenten sin nedlatende, noe som var ubehagelig å se på.

Ingen resept eller etterbehandling. Jeg hadde uutholdelige smerter i en uke, og en annen tannlege ble sjokkert og skrev ut morfin umiddelbart.
Dette var uproffesjonelt

Edge bonding av Dr. Presisjon*

Pris

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med behandlingen jeg fikk hos Dr. Patrice. Jeg kom inn med et ønske om edge bonding fordi én av tennene mine sto litt skjevt, men regulering var dessverre ikke et alternativ for meg på grunn av kostnadene. Dr. Patrice tok seg virkelig tid til å lytte til mine ønsker og mål, og inkluderte meg i hele prosessen fra start til slutt.

I stedet for regulering foreslo han en kosmetisk løsning, og jeg ble imponert over hvor nøye og detaljorientert han var gjennom hele behandlingen. Han jobber med en utrolig presisjon, og man merker raskt at han virkelig brenner for faget sitt.

I tillegg til å være faglig dyktig, er han også varm, omtenksom og har en god sans for humor – noe som gjør hele opplevelsen mye mer behagelig. Dette er en tannlege som virkelig elsker det han gjør, og resultatene taler for seg selv.

Presisjon i hver lille millimeter!

Wow

Pris

Jeg kan varmt anbefale tannlege Patrice – en av de dyktigste og mest profesjonelle tannlegene jeg har vært hos. Han kombinerer høy faglig kompetanse med en rolig og trygg tilnærming som gjør at man føler seg godt ivaretatt fra første stund. Patrice forklarer alltid hva som skal gjøres på en forståelig måte og sørger for at man er komfortabel gjennom hele behandlingen.

Enten det gjelder rutinemessig kontroll, tannrens eller mer omfattende inngrep, viser han imponerende presisjon og omsorg. Han tar seg tid til pasientene sine, og det er tydelig at han brenner for yrket sitt. Klinikken er moderne og innbydende, og hele teamet rundt ham er hyggelige og profesjonelle.

Hvis du ser etter en tannlege du virkelig kan stole på, er Patrice et trygt og utmerket valg!

Behagelig tannlege

Klinikk: Nydalen Tannlegesenter AS Skrevet
Pris

Rolig og flink tannlege, har et behagelig vesen som gjør at jeg klarer å slappe av til tross for at jeg har tannlegeskrekk. Anbefales!