Tilsvar til vurdering

Fantastisk opplevelse hos CLINICA med Tannlege Patrice!

Jeg hadde en utrolig positiv opplevelse hos CLINICA da jeg var inne for konsultasjon og fjerning av en visdomstann. Allerede fra jeg kom inn døren ble jeg møtt med et smil og en beroligende atmosfære. Tannlege Patrice utstrålte trygghet, profesjonalitet og varme – noe som gjorde at jeg umiddelbart følte meg godt ivaretatt.

Selve behandlingen ble gjennomført med ekstrem presisjon og omsorg. Patrice tok seg god tid til å forklare hvert steg i prosedyren og sørget for at jeg følte meg komfortabel og smertefri hele veien. Han fulgte nøye med på hvordan jeg hadde det underveis og justerte bedøvelsen perfekt – jeg kjente knapt noe.

Det som virkelig imponerte meg, var hans kombinasjon av faglig dyktighet og evne til å lese pasientens behov. Han er ikke bare en dyktig tannlege, men også en svært empatisk behandler som virkelig bryr seg om pasientenes opplevelse.

Jeg fikk tydelig informasjon om priser og etterbehandling, og alt gikk sømløst. Ingen overraskelser. Jeg opplevde også at både han og teamet hans samarbeidet profesjonelt og respektfullt – noe som skapte en tillitsfull og behagelig stemning gjennom hele besøket.

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet og hele prosessen. CLINICA og Tannlege Patrice har min fulle tillit – og jeg kommer uten tvil tilbake neste gang jeg trenger tannbehandling!