Profilbilde av tannlege Nour Farha

Undersøkelse - Nye pasienter
Pris: 695 kr

I dag 14. des I morgen 15. des Tir 16. des Ons 17. des Tor 18. des

Om

Nour er en dyktig tannlege med spisskompetanse på Invisalign og estetisk tannbehandling. Hun har en varm og empatisk tilnærming som gjør henne særlig flink med pasienter som er urolige eller har tannlegeskrekk. Nour er opptatt av å skape et trygt behandlingsmiljø og skreddersy løsninger som passer hver enkelt. Hun utfører en rekke behandlinger der pasientene kan få Helfo-refusjon når vilkårene er oppfylt etter kravene.

Autorisasjon (2024)

Siste vurderinger av Nour Farha

Veldig flink tannlege

Pris

Grundig og flink tannlege. Jeg fikk god behandling. Fine lokaler og godt med parkeringsplasser rett på utsiden.

Meget bra

Pris

Jeg har en meget kraftig tannlegeskrekk som jeg fortalte om , og jeg ble veldig overrasket over at det ikke var noe særlig problem å sitte i stolen. Tannlegen fortalte meg alt hun skulle gjøre, og var veldig myk og behagelig. Super fornøyd 👍👍👏👏

Hyggelig 😊

Pris

Dyktig tannlege og følte meg komfortabel under behandling. Hyggelig og fikk svar på alt det jeg lurte på.

Fantastisk

Pris

Tusen takk. Veldig profesjonell tannlege og en veldig hyggelig person.

Jeg besøkte denne klinikken for første gang 13. november 2025, bare for en generell sjekk av tennene.

Han tok røntgenbilder og sjekket alle tennene nøye. Da det var litt tannstein, renset han den bort med en gang. Alt dette kostet kun cirka 650 NOK.

I tillegg la han en detaljert plan for når og hvordan jeg burde fikse et par hull i tennene, og han ga meg umiddelbart et tilbud med pris og timeplan. Alle andre ansatte var også veldig snille.

Tusen takk, jeg er veldig fornøyd med behandlingen!

Super tannlege. Kjempeflink.

Pris

Meget dyktig tannlege. Presis og flink.kommer inn til avtalt tid. Alt er veldig bra. Kan anbefales på det sterkeste.