Profilbilde av tannlege Nour Farha

Undersøkelse - Nye pasienter
Pris: 695 kr

I dag 15. des I morgen 16. des Ons 17. des

Om

Nour er en dyktig tannlege med spisskompetanse på Invisalign og estetisk tannbehandling. Hun har en varm og empatisk tilnærming som gjør henne særlig flink med pasienter som er urolige eller har tannlegeskrekk. Nour er opptatt av å skape et trygt behandlingsmiljø og skreddersy løsninger som passer hver enkelt. Hun utfører en rekke behandlinger der pasientene kan få Helfo-refusjon når vilkårene er oppfylt etter kravene.

Autorisasjon (2024)

Siste vurderinger av Nour Farha

Anbefaler for folk med tannlegeskrekk å la denne tannlegen få en sjanse.

Pris

Mitt andre besøk gikk også veldig bra, takket være roen og forståelsen. Med en gang jeg gjorde tegn til at noe var ubehagelig eller vondt, stoppet hun opp og vi fant en løsning sammen.
Anbefaler på det varmeste å bestille en time når behovet melder seg.

Hyggelig tannlege

Pris

Tannlegen var veldig hyggelig og imøtekommende, og tok alle mine behov og ønsker i betraktning. Kommer definitivt til å komme tilbake hit for behandling seinere :)

Den flinkeste tannlege jeg har vært borti

Pris

Man føler seg veldig komfortabel og hun har veldige myke hender at man føler ingenting. Så jeg må si at hun er den flinkeste tannlege jeg har vært borti :)

den beste tannlegen,svært profesjonell tilnærming til pasienten

Pris

svært profesjonell tilnærming til pasienten, den beste tannlegen,Jeg anbefaler,Jeg vil definitivt bruke hjelpen din i fremtiden

Fikk behandling og konsultasjon

Pris

Jeg har sterk tannlegeskrekk og fikk god behandling og forståelse av de som jobbes der. Behandlingen gikk fort og de var flinke.