Dhiya Yahya Ibrahim Alkassar

Din Tannklinikk Da
Mann, 51 år

Autorisert

2005

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Priser

Din Tannklinikk Da Prisliste

Praksis

Din Tannklinikk Da Telefonnummer22 42 42 4922 42 42 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Dronningens Gate 40 0154 Oslo
Vis kart
Dhiya Yahya Ibrahim Alkassar er tannlege i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
12 vurderinger
Behandling
9 vurderinger
Tilgjengelighet og service
9 vurderinger
Pris
8 vurderinger

Siste vurderinger av Dhiya Yahya Ibrahim Alkassar

Veldig flink og behagelig tannlege som er dyktig i jobben sin

Klinikk: Din Tannklinikk Da Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Har gått til denne tannlegen i flere år og er veldig fornøyd. Måtte idag trekke en tann og dette var gjort på få minutter og uten smerter. Tannlegen spør alltid on det går bra og viser god omsorg gjennom hele behandlingen

Super tannlege

Klinikk: Alkassar Dhiya Yahya Ibrahim Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Rolig og behagelig tannlege som gjorde behandligen til en veldig positiv opplevelse. Merket ikke bedøveldesprøyten en gang. Jeg kontaktet denne klinikken da min tannlege gjennom flere år har sluttet med ettermiddagstimer. Dhiya Alkassar vil bli min faste tannlege heretter ☺

Beste tannlegen!

Klinikk: Din Tannklinikk Da Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg har aldri følt meg så godt ivaretatt som når jeg er hos tannlege Dhiya. Han er særdeles god i jobben sin og inkluderer meg som pasient hele veien.
Jeg overlater min tannhelse i hans kapable hender!

Serviceinnstilte såvel som rimelige

Klinikk: Din Tannklinikk Da Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Etter uttallig mange tannlegebytter fikk Din Tannklinikk DA forsøket. Her har jeg blitt værende de siste 4-5 årene.

For meg som kunde er tilgjengelighet, pris og service de viktigste faktorene.
Din Tannklinikk DA har meget rimelige priser, skviser inn akutt time på dagen (til samme pris) og deres tannleger ivaretar meg som pasient med alvor.

Mine varmeste anbefalinger til Din Tannklinikk DA! Gi de et forsøk og du vil definitivt ikke angre!

Ikke tannlegen for meg

Klinikk: Din Tannklinikk Da Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

jeg er livredd tannlegen og har dermed ikke vært der på 5-6 år, så når jeg valgte tannlege sjekket jeg grundig her på legelisten. Jeg valgte denne klinikken pga anmeldelsene og rimelige behandlinger. Jeg fikk time relativt raskt og på passende tidspunkt for meg noe som er positivt, men selve opplevelsen min var IKKE god. Jeg var ekstremt tydelig på at jeg er veldig redd samtidig som jeg forklarte godt at jeg brekker meg veldig fort. Jeg opplevde ingen oppriktig empati eller forståelse for verken skrekken eller brekningsproblemet. Selve det å ta røntgen var helt forferdelig da han enten ikke viste hvordan han plasserte røntgen apparatet for en med liten munn eller rett og slett ga blanke i at jeg slet med brekninger. Han holdt på i sikkert 20 min for å få tatt to bilder og jeg måtte plassere den selv mens tårene rant. Bildene endte jo også så dårlig at jeg nekter å tro at han fikk et totalt bilde av hva jeg trengte av behandlinger. Jeg opplevde også gjennom dette at han ble irritert på meg for situasjonen, og han vurderte å gi opp bildene. Jeg er en person som trenger å få forklart ting spesielt når jeg er redd, og det fikk jeg ikke. Jeg prøvde å føle meg bedre med å prate og spørre men jeg fikk ikke svar. Han lukket ikke døren til rommet engang under undersøkelsen!

Alt i alt så gjorde ikke denne opplevelsen min skrekk noe bedre, jeg valgte å gå til en annen tannklinikk å ta undersøkelsen på nytt- noe som var den beste opplevelsen jeg har hatt. Angrer ikke et sekund. Ja, disse her er kanskje 200-400 kroner billigere på enkelte behandlinger. Men er du redd og trenger å bli ivaretatt og føler deg trygg hos tannlegen ville jeg gått et annet sted.

Positive er at de jeg valgte å gå til sa at selve fjerningen av tannstein var gjort grundig og bra.

Ville jobbet litt slik at alle pasientene uansett hvilken tannlege de kommer til opplever å få empati og forståelse, det å føle seg trygg når man er redd er det viktigste av alt.