Sheeba Kumar

Autorisasjon (2012)

Tilleggskompetanse

Godkjent implantatprotetisk behandler

Sheeba Kumar er tannlege i Bærum

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Sheeba Kumar

Meget dyktig og hyggelig tannlege!

Klinikk: Galleri Oslo Klinikken Skrevet
Pris

Jeg kom for akutt tannlegehjelp uten forvarsel og ble tatt godt i mot av Sheeba. Hun var svært profesjonell samt veldig empatisk og hyggelig. Som nevnt i tidligere kommentar er hun en som får all tannlegeskrekk bort. Hun er en tannlege jeg gladelig kommer tilbake til!

Svært flink og effektiv tannlege

Klinikk: Galleri Oslo Klinikken Skrevet
Pris

Sentral beliggenhet av klinikk, meget enkelt å besøke. Fikk veldig god behandling av tannlege Sheeba, effektiv og samtidig empatisk mot oss som kvier oss litt til å besøke tannlegen. Og, dette til en veldig akseptabel pris. Her kommer jeg gjerne tilbake!