Tilsvar til vurdering

Styr unna

Kan ikke forstå hvordan denne legen har fått så mange gode tilbakemeldinger, det kjenner jeg meg ikke igjen i. Mer arrogant og egosentrisk lege skal du lete lenge etter...

Regn med hvert fall 1 times venting når du skal hit, og ikke forvent å få spesiell god hjelp når du først kommer inn heller. Virker ikke som om han har lest journalen eller timebestillingen din før man kommer inn. De gangene jeg har vært inne hos han har jeg nesten ikke kommet til ordet, han liker visst å høre sin egen stemme så godt.

Dersom du er gravid, ville jeg styrt unna! Bestilte time for første svangerskapskontroll, men da jeg kom dit brukte han mesteparten av tiden på å snakke om da han var lege i Danmark og hvor mange friske dødfødte barn som ble født på overtid. I tillegg så tok han ingen blodprøver, fikk ikke Helsekort for gravide og på toppen av det hele så fikk jeg regning i posten etterpå. Dette til tross for at alle kontroller relatert til svangerskap er lovpålagt gratis for den gravide. Klagde inn til legekontoret i håp om at det bare var en feil, men de påstår at min time ikke var dekket av den ordningen. Forstå det den som kan. Jeg bytta hvert fall lege umiddelbart etter det. Det var dråpen som fikk det til å renne over.