Tilsvar til vurdering

Styr unna!

Aldri følt meg mer til bry og så dum som når jeg er på time hos Trine. Her er det null forståelse, null sympati og null medmenneskelighet, og i tillegg ofte frekke svar. Hun er så og si alltid 30-90 min forsinket og rusher deg når du først har fått kommet inn til timen din, og føler jeg blir "kastet" ut når hun mener hun er ferdig med timen.

Sist gang jeg kom til henne var på grunn av en alvorlig depresjon og alvorlig hendelse relatert til dette og måtte selv ta opp hvordan jeg skulle håndtere jobb fremover - om sykmelding kanskje var lurt. Jeg fikk ingen gode råd, støttende ord eller sympati for situasjonen jeg var/er i og det som hadde skjedd. I tillegg til dette så ringte telefonen hennes på slutten av denne timen som hun svarte på, og siden hun da mente vi var ferdige holdt hun bare over mikrofonen og sa "ja, vi var vel ferdige her vi?". Og jeg satt der fortsatt med mange spørsmål. Følte meg bare mer elendig når jeg gikk der i fra.
På toppen har det vært en kamp å få forlenget sykmeldingen da jeg har oppholdt meg i en annen kommune den siste tiden. Eneste svaret jeg har fått når jeg har forsøkt å få den forlenget den er "kontakt lege der du er" og ingen hjelp i form av en telefon til lokalt legekontor eller henvisning til lege - og jeg mener en lege som Trine burde vite at det å få legetime i en kommune man ikke har fastlege er svært vanskelig.

Hun er sikkert ok nok for de som kun er der for konkrete fysiske skader/sykdommer, men for folk som sliter psykisk anbefaler jeg henne ikke i det hele tatt - STYR UNNA.
Det er så mange flere eksempler som ikke handler om behandling for psykisk helse jeg kunne nevnt også, men da blir jeg sittende å skrive.