Tilsvar til vurdering

Anbefales IKKE

Min mor har vært hos Ivan for å fjerne gamle brystinnlegg og kapsling, men han anbefalte henne å ikke gjøre det da hun ikke ville bli fornøyd med resultatet. Han foreslo å ta ut, og sette inn eget fett. Hun er en kvinne på 160cm og 48kg.

Dette skulle han ha 62.000kr for, så det ble uaktuelt. Etter en tid, ble smertene såpass store at hun ikke hadde valg og måtte få dem fjernet. Ivan anbefalte da å sette inn nye brystinnlegg; hun beskriver ham som "veldig overtalende og pågående". Det endte med en time for operasjon.

Etter å ha intatt diverse piller før operasjonen, kom han med papirer som hun skulle skrive under på. Hun hadde altså ingen anelse hva hun sa ja til, men papirene ble underskrevet i tillit til legen.

Etter hun ble sendt hjem ble hun veldig kvalm og begynte å spy, etter et år måtte hun tilbake på grunn av kapsling. På det møtet foreslo han å ta inn nye implantater, som "ikke kapsler like lett". Dette ble uaktuelt med tanke på alle plagene som allerede hadde vært. Hun spurte om han hadde bilder om hvordan resultatet ville bli, han sa han ikke hadde det, til tross for at han alltid tar før-og-etter bilder av arbeidet sitt.

Etter et helt uakseptabelt, vondt resultat hvor muskelfestet hadde trekt seg opp, insisterte hun på en etterkontroll uten at han engang skjønte hvorfor. Han var totalt uinteressert i det makabre resultatet eller å ta bilder.

Når hun spurte hva som går an å gjøre videre var han kynisk og avvisende og sa at "det er ikke noe å gjøre noe med". En tragisk puppehistorie.