Tilsvar til vurdering

Fantastisk, sympatisk og kunnskapsrik lege spesialist

Jeg har blitt fulgt opp av Dr. Eggesbø over noen år med alvorlig sykdom. En dyktigere, mer lyttende, empatisk og forståelsesfull lege spesialist skal man lete lenge etter. Det finns rett og slett ikke en bedre lege! Jeg har vært i «spiral» i helsevesenet siden 2019, med mange akutte sykehusinnleggelser, de fleste i ambulanse. Diagnose kjent, men årsak ukjent. Oppfølging fra sykehus samt andre jeg har vært henvist til har vært veldig dårlig, tidvis fullstendig fraværende. Etter å ha kommet i kontakt med Eggesbø har han loset meg igjennom systemet der alle andre har trukket seg unna. Han har stått på for meg ved å purre på andre, ved å kontakte tidligere kollegaer, ja rett og slett vært den pilaren jeg har trengt for å ha kommet dit jeg er i dag. Dette har han gjort på en måte man ikke kan forvente – det har bare vært helt utrolig. Oppfølgingen fra Eggesbø gjør at jeg har kommet dit jeg er i dag, og jeg kan ikke få fullrost han nok. Det er ikke få purringer og henvisninger han har gjort for å hjelpe meg.