Tilsvar til vurdering

Høy faglig og menneskelig kvalitet

Jeg er heldig som har fått Dr. Lystrup som fastlege som utmerker seg både gjennom sin faglige kompetanse og sin varme, empatisk tilnærming. Hun er veldig dyktig og utrolig flink til å lytte nøye, stille presise spørsmål og sette seg inn i min situasjon på en måte som gjør at jeg alltid føler meg tatt på alvor.

Hun er utrolig dyktig til å skille mellom når noe krever umiddelbar oppfølging, og når man kan 'se det an' uten å lage en unødvendig stor sak ut av det. Hun skaper et inkluderende og trygt rom, hvor jeg føler at mine bekymringer og spørsmål blir møtt med respekt, og hun er ikke redd for å si ifra hvis hun ønsker å rådføre seg med andre leger før hun tar en avgjørelse.

Som en introvert person som har vansker med å be om hjelp, har denne tryggheten og forståelsen gjort det betydelig lettere å ta kontakt uten at man 'drukner' i overtenking før og etter legetimen, fordi hos hun kan man være seg selv med alle sine særtrekk.

Jeg kan på det varmeste anbefale Nora som fastlegen til alle som ønsker en grundig, profesjonell og samtidig menneskelig lege som virkelig bryr seg.