Tilsvar til vurdering

Utrolig dyktig, sympatisk, lyttende og imøtekommende lege.

Hadde ved et uhell fått slått inn nesen betydelig på ene siden med en stokk, og ventet to år på operasjon. Det var det virkelig verdt. - Dette må definitivt være en av Norges beste ØNH leger, ut fra resultatet jeg fikk av hans operasjon. Nesen min, som i utgangspunktet er tynn og smal, var godt innslått på den ene siden. Den ble meislet ut av Alexander, der han brukte god tid på operasjonen. Resultatet var helt utrolig, nesten ikke til å tro. Jobben han gjorde ble 100% likt som på motsatt side av nesen, og jeg kan igjen ha briller på, som normalt. Ikke bare det, men jeg puster mye bedre gjennom den siden av nesen nå, noe jeg ikke tenkte på kom til å skje. Nesen føles mer åpen, samtidig som den ikke ble bredere. Rett og slett et helt fantastisk resultat. - Som person møter man en smilende, herlig person som analysere godt, samtidig som han forklarer og tar forbehold om forventet operasjons resultat, slik at man ikke har for høye forventninger. Han er ikke bare dyktig, særlig kosmetisk, han er i tillegg et varmt medmenneske som gir stor trygghet både før og etter operasjon. Anbefales!👌👌👌