Tilsvar til vurdering
Trygg og kunnskapsrik
Jeg har hatt timer hos Erlend å må si st det er det lureste jeg har gjort. Det var en periode hvor jeg trengte psykologisk førstehjelp grunnet personlige og romantiske vanskeligheter. Erlend har vært en så god hjelp for meg, som i utgangspunktet er skeptisk til psykolog og "snakke" terapi. Han forstår det og være mann I dagens samfunn og gir gode refleksjoner, Men ikke minst gir han rom for at du finner dine egene og hjelper deg og finne stemmen din og snakke fritt. Det å være kvinne i samtale mad Erlend ville jeg også anbefalle uten at jeg kan si noe mer om det, men jeg følte meg virkelig trygg med han og det ville nok alle andre også. Han har en fantastisk evne på det og lytte og snakke, samtalen går så lett at det er som om du er inne i ditt eget hode, eneste forskjellen er at han veileder deg å får deg i trygg havn. Jeg har brukt litt penger over en 2-3 måneders periode på timene til Erlend, men de var absolutt verdt det. Jeg har sagt på gjensyn for nå til Erlend, men det var akkurat det jeg trengte da. Hvis du er i en posisjon hvor du trenger en samtalepartner som vet hva de driver med er Erlend akkurat den du leter etter.