Tilsvar til vurdering

Bytte av implanter. Ekstremt fornøyd!

Thomas fortjener den beste tilbakemeldingen man kan få, jeg er super fornøyd og trenger jeg noe mer har jeg funnet min klinikk og kirurg.
Jeg trengte å bytte mine brystimplanter som var minst 10 år på overtid, men dette var noe jeg hadde utsatt og gruet meg til da jeg var super fornøyd med mine eksisterende på alle måter og (liv)redd for at resultatet ville bli annerledes.
For meg var det viktig å finne en dyktig kirurg og en jeg kunne føle meg trygg på. Det fant jeg i Thomas. Han er 100% ærlig, han prøver ikke å selge inn mer enn det man ønsker, han er ærlig på hvordan han kan få til et bra resultat og er ikke den som overdriver for å huke inn kunder, heller motsatt og man sitter igjen med full oversikt over hele prosessen. Han kom med forslag til forbedringer som jeg ikke hadde sett, resultatet er enda mer naturlig, mykere og penere.
Thomas er profesjonell, hyggelig, down to earth, og jeg synes det var en behagelig prosess fra start til slutt, og restitusjonen gikk smertefritt.
Resten av klinikken får også full score, fra de man møter i resepsjonen, sykepleiere og leger under operasjonen.
Jeg sjekket flere andre klinikker og ingen av de var i nærheten av dette.
Jeg er ekstremt fornøyd med resultatet og valg av klinikk og kirurg.