Tilsvar til vurdering
Reflektert og konstruktiv.
Jeg opplever Aishah som rolig og profesjonell. I hver time følte jeg meg med en gang svært trygg, noe som gjorde det svært lett å åpne meg for Aishah. Hun balanserer en reflektert og konstruktiv tilnærming som hjalp veldig på egen evne til å reflektere ærlig over egne vaner og handlinger.
Aishah har hjulpet med se sammenhenger og mønstre jeg ikke har vært bevisst på tidligere, og har gitt meg nye måter å forstå meg selv på. Hun er også veldig god til å forklare hvordan jeg fungerer, og ikke minst hvorfor jeg reagerer som jeg gjør i ulike situasjoner. Det har gitt meg bedre innsikt i egne handlingsmønstre, som igjen hjelper meg bryte opp dårlige vaner og mønstre.
Samtalene har vært svært verdifulle for meg, og jeg føler at jeg har fått økt selvforståelse og bedre verktøy til å håndtere hverdagen. Jeg er takknemlig for den hjelpen jeg har fått.
Generelt setter jeg pris på Aishahs noe direkte tilnærming. Det har vært veldig nyttig å bli utfordret på ting jeg gjør og tenker, for å slik kunne se ting fra nye perspektiver og slik bedre situasjoner.