Tilsvar til vurdering

Fantastisk lege, forferdelig klinikk

Arman er en fantastisk og dyktig lege, som etterstreber det beste for sine pasienters helse. Dessverre er hans femstjerners innsats totalt overskygget av klinikkens forferdelige sekretærer og deres totale frekkhet. Det er ikke mulig å bestille time via Helsenorge, hvilket er absurd da vi lever i 2025. Man er nødt til å ringe for å bestille time, og da foretrekker jeg å droppe både legebehandling og sykemelding fordi det betyr at jeg må ta kontakt med klinikken per telefon, og da bli møtt av usedvanlig spydige sekretærer som er svært lite kompetente i pasientbehandling, og håndtere sine telefonmøter med syke og sårbare mennesker. Jeg har lyst til å beholde Arman som fastlege, men kan ikke se at jeg klarer å gjøre det med mindre de investerer noen kroner i å etablere seg i Helsenorge sine systemer. Når jeg ber om å få første ledige time VET jeg at de i blant, om jeg orker å korrigere deres frekkhet, ikke gir meg første tilgjengelige time, men heller en time en uke senere. Jeg har blitt operert for et alvorlig sykdomstilfelle og er helt avhengig av fastlegens bistand i rehabilitering og oppfølging av sykefravær, men for å møte min fastlege må jeg gjennom klinikkens sekretærer og det har jeg dessverre ikke lyst til å utsette meg selv for.