Tilsvar til vurdering

Den dårligste legen jeg har vært hos – null tid, null oppfølging, null forståelse

Jeg har hatt flere hudplager gjennom mange år, og møtt mange hudleger. Denne legen skiller seg dessverre ut som den dårligste jeg har vært hos – ikke bare som hudlege, men som lege generelt.

Konsultasjonene var svært kort, uten rom for å forklare symptomer eller stille spørsmål. Jeg fikk en resept på isotretinoin uten at vi snakket om andre alternativer. Oppfølging etter tre måneder ble gjennomført på mobil via FaceTime, og var like overfladisk.

Da jeg tok opp at det som plager meg mest er rødhet i ansiktet (rosacea-lignende symptomer), ble dette avfeid med «det får man ikke gjort noe med, det er genetikk».

Hudsykdommer påvirker ikke bare huden, men også livskvalitet og psykisk helse. Denne legen viste null forståelse eller respekt for det, og jeg følte meg ikke ivaretatt verken medisinsk eller menneskelig.

Anbefales absolutt ikke hvis du ønsker en hudlege som tar seg tid, følger deg opp, eller viser interesse for pasienten.