Tilsvar til vurdering

Useriøs, Ulyttende og Unødvendig

Måtte vente i flere timer flere ganger for å endelig få muligheten til å snakke med ham. Det er åpenbart at han glemmer om pasientene sine. Hvis ikke andre ansatte på klinikken påminnet ham om meg, ville jeg ha ventet i evighet.
Måtte vente en gang i 3-4 timer, selv om jeg hadde meldt meg inn og spurt resepsjonen flere ganger om han vet at jeg er her. Når han endelig så meg, sa han "Der gjemte du deg", selv om jeg sitter rett ved døra der han kommer ut fra for å hente pasienter. xD
Det føles ut som om han bare ikke har respekt for menneskers tid. Folk har jobb og skole og et liv som de vil heller bruke tiden på, enn å sitte i flere timer på venterommet.
Ofte så får man ikke engang forklart seg selv og sine problemer som man kom til nettop han om, fordi han lar folk ikke snakke ferdig eller så går han på lange "rants" om masse irrelevante ting, som ofte handler om seg selv. I tilegg til at han forklarer veldig åpenbare ting som om alle er dumme.
På slutten av legetimen ofte så får jeg ikke den hjelpen jeg spurte om, har bortkastet flere timer på å vente og i tilegg må betale for alt dette.
Han er snill og vet ganske mye, men han er en ueffektiv lege. Jeg ville ikke anbefalt Anders Fortunn.