Tilsvar til vurdering

Erfaring med fastlege og videre henvisning

Jeg har dessverre hatt en skuffende opplevelse med min fastlege, spesielt i forbindelse med min datters langvarige plager med voksesmerter gjennom flere år. Til tross for at smertene ofte varer i mange timer og påvirker hennes hverdag betydelig, har vi opplevd at bekymringene våre ikke har blitt tatt på alvor.

Kommunikasjonen har vært preget av en manglende opplevelse av sympati, empati og forståelse, og det har vært utfordrende å få tilstrekkelig oppfølging.
Etter gjentatte forespørsler fikk vi til slutt en henvisning til barnelege, men dessverre opplevde vi også der en manglende vilje til å gå i dybden på problematikken. Vi har nå tatt kontakt med en dyktig fysioterapeut som ønsker å hjelpe, men som har begrensede muligheter uten tilgang til nødvendige undersøkelser som MR eller røntgen – noe vi har etterspurt over lengre tid.

Jeg håper denne tilbakemeldingen kan bidra til refleksjon og forbedring i pasientbehandlingen, spesielt når det gjelder å lytte til og ta pasienters bekymringer på alvor.