Tilsvar til vurdering

Trygg, ydmyk, kompetent og grundig

Har ikke hatt Jens som fastlege, men har hatt mange vikar- og hastetimer i forbindelse med egen og mine barns sykdom. Han er først og fremst en skikkelig trivelig fyr, og du føler deg sett og hørt med én gang du setter deg; hans fokus er tydelig på pasientens ve og vel. Han er god på å lese personer og klarer å skape en helt unik og trygg atmosfære skreddersydd for deg der og da, uten at det virker påtatt. Han setter seg grundig inn i problematikken og stiller gode spørsmål; han slår meg ikke som en som konkluderer kjapt om det ikke er helt åpenbart hva som er problemet. Han er utrolig kunnskapsrik, men ydmyk nok til å diskutere og la pasienten prate som en likesindig. Han sjekker en gang for mye enn for lite, jeg har alltid følt meg trygg på at noe ikke har blitt oversett eller avskrevet som urelevant. Virker som en type som alltid ønsker å lære mer om faget sitt, «jo mer man vet, jo mer vet man hva man ikke vet» - og det er en egenskap jeg virkelig verdsetter hos leger.

Han er en fremragende samtalepartner om du sliter psykisk; han lytter, trygger, og gir gode råd. Han er også utrolig flink med barn! Jeg har sensitive barn som har følt seg langt tryggere hos ham enn andre leger. Ene barnet snakket varmt om han lenge etter vi var der med akutt skade.

Han er sjeldent forsinket og ber genuint om unnskyldning om han er 15+ min for sein. Kontoret og pulten hans er særdeles ryddig og organisert. Ryddig kontor = ryddig hode. Alt i alt en enestående lege jeg gjerne kunne hatt som fastlege hadde jeg ikke hatt så god kjemi med min nåværende.