Tilsvar til vurdering
Sånn passe fornøyd
Hun er veldig firkantet når det kommer til å ta opp flere ting på èn og samme konsultasjon, og har ingen forståelse for at man som pasient ikke har mulighet til å komme på flere timer ila ei uke. Det er ikke alle som bor i gangavstand til legesenteret, og det er mange som har helseproblemer som gjør det vanskelig å komme seg til èn time, langt mindre flere. Men det tas ikke hensyn til.
På første konsultasjon ble jeg avvist tvert når jeg ville spørre om noe annet enn det jeg hadde bestilt time til, enda jeg hadde bestilt en dobbeltime for å ha god nok tid. Det var "policy" på legesenteret fikk jeg høre. Det er sikkert veldig innbringende å kun ta èn problemstilling per time. Men det kunne vært kommunisert på en hyggeligere måte enn at hun reiste seg og åpnet døren for å signalisere at timen var over. Ikke imponert.
Ba om legeerklæring for å få hjelp til noe, og fikk beskjed om at utfordringen var da ikke noe alle andre klarte, så det burde jeg klare også. Kanskje et kurs i empati hadde hjulpet.