Tilsvar til vurdering
En tannlege du virkelig kan stole på
Jeg ønsker å gi min aller beste anbefaling til tannlegen Melania, en utrolig dyktig og inspirerende fagperson jeg nylig har vært hos ved Fornebu Tannlegesenter i Bærum. Hun er en ung kvinne som virkelig representerer det beste av Norge – med ambisjon, stolthet og motivasjon som skinner gjennom i alt hun gjør.
Fra første øyeblikk ble jeg møtt med varme, profesjonalitet og trygghet. Melania kombinerer faglig presisjon med en menneskelig tilnærming som gjør at man føler seg ivaretatt og sett. Det er tydelig at hun brenner for faget sitt og har et sterkt ønske om å gi pasientene den beste behandlingen mulig.
Hun er ikke bare teknisk flink – hun har også en ro og trygghet som smitter. Jeg følte meg komfortabel gjennom hele prosessen, og resultatet var upåklagelig. Det er sjelden man møter helsepersonell som både har høy kompetanse og en genuin omsorg for pasientene sine.
Jeg anbefaler Melania og Fornebu Tannlegesenter på det varmeste til alle som ønsker en tannlege som kombinerer kvalitet, omsorg og profesjonalitet. Bærum er heldig som har henne!