Tilsvar til vurdering
min personlige erfaring
Jeg ringte inn for å bestille time for en evaluering for AAP der nav krever legeerklæringen fra fastlege til. Da jeg ringte inn så gjenntok jeg tre ganger, at det var for legeerklæring for AAP jeg skulle ha time for. Dette for å forsikre meg om at alt er klart for denne legeerklæringen når kom til timen, fordi jeg ble fortalt at legen visste hva som trengtes for denne søknaden, og jeg hadde jo ikke anelse. Men uansett så hadde hun skrevet en personlig melding til meg inne på "helsenorge.,no", at "Jeg måtte komme til time". Jeg dro til timen min som var satt, men jeg ble uheldigvis 11 minutter forsinket på grunn av transportproblemer, noe som jeg ringte i forkant / underveis der jeg forklarte at jeg ville bli litt sen til min time. Da jeg kom dit, virket hun sur og sa at vi ikke kunne gjøre noe, fordi: "du bare har 4 minutter igjen av timen din", og jeg var ikke klar over at timen min bare var på hele 15 minutter, det må jeg inrømme. Utrolig kort må jeg si!. Men uansett så måtte jeg betale for timen, en time som hun inviterte meg til, og som var helt unødvendig da hun kunne bedt meg i meldingen hun sendte til meg å bestille to timer for eksempel. ikke det å komme til en unødvendig time..Jeg spurte om hadde jeg vært tidsnok til timen, om vi hadde hadd tid til å gjennomføre legeerklæringen for AAP. Nei, det trenger du to timer for å gjennomføre og anbefalte meg til å bestille to timer til neste gang. Og til info så tar det meg en hel dag å ta en bytur. Trodde alt skulle være klar denne gang!? Og neste gang så gikk vi gjennom legeerklæringen på en time ca uansett, stormet igjennom. Og det hun skrev om meg var ikke positivt og hun fremstilte meg helt feil. Nesten krenkende må jeg si. Alt i alt, basert på min erfaring med henne som fastlege, vil jeg ikke anbefaler jeg henne ikke basert på hvordan jeg ble behandlet. Det føltes ut som om pasient-lege-forhold var ikke-eksisterende.