Tilsvar til vurdering
Grundig, tydelig, sympatisk og god på å forklare
Jeg er veldig fornøyd med Stephan som lege. Han har vært min lege i to år nå. Han er svært tydelig. Jeg opplever at han tar problemstillinger jeg kommer med seriøst, han forklarene valg av undersøkelse og resultater godt. Jeg opplever at han tar psykisk og somatisk helse like seriøst og ser dem i sammheng. Han ser viktigheten av å samarbeide med andre instanser, i det betyr også at han ser hvor andre har mer nødvendig kunnskap en han. Altså hva som er hans omeråde og hva som for eksempel er en psykologs.
Jeg opplever at han vil ha en klar plan for enn legetime, hvor kun en problemstilling tas opp, på den måten kan han hjelpe meg best mulig. Dersom det er lenge siden jeg har vært der og har flere ting jeg bør ta opp, men er usikker på rekefølgen, så spør jeg bare om han kan hjelpe meg å prioritere rekefølgen. Også bestiler jeg flere timer dersom det er nødvendig.
Han ikke er redd for å ta opp betente og såre temaer når han tenker det har betydning for min helsetilstand, noe jeg trur andre leger kanskje kvier seg litt for. Han veier ordene sine men er allikavel tydelig, f.eks når det gjelder temaer som vekt og psykisk helse. Han er ikke en lege som mener noe "bare er psykisk", men der noen leger ville pakket inn temaet går Stephan heldigvis direkte på og snakker om hvordan man kan jobbe med problemstillingen, både med henvisninger, gode tips til linker man kan bruke mens man står på venteliste, medisnering osv.
Stephan er også lege til barna mine og jeg opplever han som svært sympatisk, imøtekommen og lyttende til barna når vi er der. Vi er alle veldig fornøyde.Med legekontoret ellers har jeg bare hatt gode erfaringer. Jeg blir møt med blide, forståelsesfulle og hyggelig personell i telefonen og på laben. De kan virkelig gjøre endag bedre.