Tilsvar til vurdering

Blandede følelser

Har hatt hun som lege noen år nå, men ikke vært hos hun noe særlig før i høst. Hun er lett å forstå, men det virker ikke som hun helt forstår deg. Jeg føler at jeg må forklare ekstra nøye og gjerne flere ganger fordi jeg er usikker på om hun forstår det jeg sier.
Hun har mye kunnskap, men hun er ikke så flinkt til å håndtere mennesker, og hun er derfor ikke så lett å åpne seg opp for.
Det mest irriterende er at det er vanskelig å få ledig time, og får en time må en minst vente i 30 min før en kommer inn (jeg kommer for å si det sånn aldri tidsnok slik at jeg slipper å vente så lenge!). Og ringer du fordi medisinen ikke fungerer eller at du trenger en ny resept, gir resepsjonistene beskjed om at de skal si dette videre, men det kan de umulig gjøre, da jeg ikke hører noe mer fra de. Jeg ringte til og med med en gang telefonlinjen åpnet og like før de stengte for dagen fordi jeg desperat trengte en ny resept, men hun tok ikke kontakt. Og når jeg ringer dagen etter er legen ikke der før om en uke. Damen i telefonen ber meg ringe tilbake i morgen for å avtale en time hos en av de andre legene på huset!
Leter nå etter en mer tilgjengelig lege...