Tilsvar til vurdering
En faglig sterk fastlege som ser hele mennesket
Jeg vil gjerne gi en grundig vurdering av min fastlege, som har vist seg å være enestående på flere måter.
Allerede fra første møte la jeg merke til hvor imøtekommende hun var. Christine hilste med et varmt smil og tok seg god tid til å snakke med meg, noe som umiddelbart fikk meg til å føle meg velkommen og trygg. Det var tydelig at hun var genuint interessert i hele min helsesituasjon. Hun stilte relevante og gjennomtenkte spørsmål, og lyttet oppmerksomt til svarene mine. Dette gjorde at jeg følte meg både hørt og forstått.
Hun tok tidlig initiativ til å sende meg til blodprøver, og forklarte grundig hvorfor testene var nødvendige og hva de kunne avdekke. Denne tydelige og pedagogiske kommunikasjonen bidro til å dempe både bekymring og usikkerhet. Hennes fokus på hva hun konkret kunne gjøre for meg, og hvordan vi sammen kunne jobbe for å forbedre helsetilstanden min, opplevdes svært betryggende. Det var tydelig at hun så lege-pasient-forholdet som et samarbeid.
Christine er kunnskapsrik og faglig oppdatert, og arbeider grundig og strukturert.
Christine er uten tvil en svært dyktig lege. Hun balanserer effektivt et travelt tidsskjema med personlig og grundig oppfølging, en kvalitet som dessverre er sjelden i dagens helsevesen. Jeg opplever aldri at hun haster videre, hun søker alltid etter den beste løsningen for meg som pasient.
Samlet sett opplever jeg Christine som den beste legen jeg har vært i kontakt med. Hennes kombinasjon av høy faglig kompetanse, profesjonalitet, empati og tydelig kommunikasjon gjør henne til en uvurderlig ressurs i helsetjenesten. Hun forklarer på en klar og forståelig måte, gir innsikt i hva jeg selv kan gjøre, og verifiserer gjerne med spesialister om det er behov.
Etter min erfaring holder hun et nivå som er blant det beste man kan forvente av fastleger i Norge.
Jeg føler meg trygg i hennes omsorg og er svært takknemlig for å ha Christine som fastlege.