Tilsvar til vurdering

20 år med angst – endelig riktig hjelp

Jeg har slitt med angst og panikkanfall i rundt 20 år, og har hatt kontakt med flere behandlere opp gjennom årene. Det er først etter at jeg begynte hos Eivind at jeg virkelig har begynt å få det bedre.

Eivind er en rolig og trygg psykolog som lytter aktivt og oppriktig. Han møter det jeg forteller med forståelse, og har alltid kloke refleksjoner eller nye perspektiver som hjelper meg å se situasjoner på en annen måte. Jeg opplever aldri press eller bastante «sånn må det være»-forklaringer, men blir guidet på en respektfull og skånsom måte til å finne løsninger som passer meg.

Det er rom for å være seg selv i samtalene, også for humor og latter, noe som har vært veldig viktig for meg. Eivind er flink til å anerkjenne fremgang, rose det som fungerer, og samtidig gi konkrete, enkle og svært effektive verktøy for å håndtere vanskelige situasjoner i hverdagen.

Jeg opplever at han har vært avgjørende for at jeg har fått mer trygghet i meg selv og bedre forståelse for angsten min. Jeg kan varmt anbefale Eivind til andre som strever med angst, panikk eller lignende utfordringer.