Tilsvar til vurdering

Helt fornøyd

Etter å ha søkt på nettet før gråstær operasjon om andres erfaringer med Visus øyelegesenter, uten serlig guide treff, så var det med en liten skepsis jeg dro dit.
Men skepsisen forsvant fort.
Flott organisert operasjon ventet. Raskt inn til forundersøkelse, med kontroll av øye, drypping og en liten valium, flott hette på hodet og henvist til vente plass før selve operasjonen.
10 minutt venting, så inn til Sammy Basit med hjelper klar til å ta imot. Opp i stolen, tildekkes rundt øyet og klar. Samtalen gikk lett, fikk forklart underveis hva som skjedde, og spørsmål ble godt besvart. Null smerte eller ubehag. På under 10 minutt ute av stolen og ferdig operert. Tilbake til assistenten som gir grei informasjon om hvordan man skal passe på øyet etter operasjon. 15 minutt etter operasjon var ferdig, sto jeg ute på gaten, med et litt fuktig øye, men med nye klare farger av omgivelser. På en restaurant å feire med mat, 2 timer senere på tur hjem i bilen med briller liggende i lommen.
Måling av synet til øyelege som henviste meg, viser 1 uke etter operasjonen, perfekt syn og forløpig 0 etterstær.
Anbefale Visus👍