Tilsvar til vurdering
Abdullah Mohammud En av de beste – grundig, lyttende og virkelig dyktig
Jeg har hatt en svært sammensatt og langvarig helsetilstand etter en hjernerystelse, med kroniske smerter, utmattelse, svimmelhet og store funksjonsvansker. Etter mange år med behandling som bare ga kortvarig effekt, var jeg heldig som fikk time hos denne spesialisten ved Smertepoliklinikken.
Han er utrolig grundig og lyttende. Han tok seg virkelig tid til å forstå hele situasjonen min – ikke bare smertene, men også hvordan dette påvirket søvn, energi, hverdag og psykisk helse. Han så meg som et helt menneske, ikke bare en diagnoseliste.
Det jeg setter aller mest pris på, er at han ikke ga opp selv om mange behandlinger hadde sviktet tidligere. Han la en helhetlig plan med målrettet behandling, samtidig som han var ærlig og realistisk om hva som kunne oppnås. Infusjonsbehandlingen han satte i gang ga meg endelig et avbrekk fra smertene – noe ingen andre hadde klart på en stund.
Dette er en spesialist jeg virkelig stoler på. Han er kunnskapsrik, empatisk, strukturert og fremfor alt – han gjør en forskjell for pasienter med komplekse, langvarige smerteplager.
Anbefales på det varmeste.