Tilsvar til vurdering

Tilbakemelding

Jeg hadde tenkt på å forstørre brystene i mange år. Jeg er 36 år, jeg har to barn og etter amming endret brystene seg totalt. Jeg følte meg ikke vel med kroppen min, og jeg gikk lenge med et ønske om å gjøre noe med saken før jeg endelig bestemte meg.

Min kollega anbefalte at Aleris har leger som er dyktige i brystkirurgi.

Da jeg først bestemte meg og kom til konsultasjon gikk det egentlig veldig fort.

Jeg var nervøs, men fikk med én gang et meget godt inntrykk av kirurgen og sykehuset. Mellom konsultasjon og operasjon gikk det bare seks dager, og det var deilig ikke å måtte vente når jeg først var klar.Jeg var veldig nervøs på operasjonsdagen, men ble godt tatt vare på hele veien. Alle var så hyggelige, og passet godt på meg.

Jeg er så utrolig glad at jeg valgte et sykehus hvor de faktisk har denne muligheten, og at de kan ta hånd om pasientene på den måten! For en fantastisk service!

Nå har det gått noen måneder siden operasjonen, og resultatet har blitt så bra! Brystene er superfine, og jeg er kjempefornøyd!

Dr Andreas Svee har gjort en kjempefin jobb! Jeg kan virkelig anbefale ham til andre!"