Tilsvar til vurdering

Min vurdering av legen etter 6 år som pasient

Legen er hyggelig og ønsker å hjelpe, men jeg opplever ofte at jeg må jobbe hardt for å bli trodd og tatt på alvor. Det føles som om jeg selv må etterspørre undersøkelser og oppfølging fremfor at behovet blir vurdert av legen. Jeg har også opplevd å bli bedt om å finne frem svært gamle prøvesvar og undersøkelser i stedet for at nødvendige tester bestilles på nytt fordi prøven er dyr.
Når det gjelder sykemelding, opplever jeg at det er unødvendig vanskelig å få tilstrekkelig oppfølging. Sykemeldingene gis ofte for svært korte perioder, slik at man må ta ny kontakt, bestille nye timer og betale for nye konsultasjoner flere ganger, selv når behovet for lengre restitusjon er åpenbart. Dette oppleves både belastende og kostbart når man allerede er syk.
Den største utfordringen er imidlertid resepsjonen og laboratoriet. Personalet oppleves ofte som lite imøtekommende og uhøflige. Det er svært vanskelig å komme i kontakt med legen, selv når legen selv har bedt meg ta kontakt ved behov. Jeg har også hatt gjentatte dårlige erfaringer med blodprøvetaking. Ansatte på laboratoriet har ved flere anledninger måttet stikke flere ganger for å få tatt prøvene, noe som har ført til betydelige blåmerker og ubehag i etterkant.
I tillegg er ventetiden på telefon ofte mellom 30 til 60 minutter.