Tilsvar til vurdering

Innsiktsfull, genuin og opptatt av bedring som varer

Førsteinntrykket av en genuin interesse og omtanke står fremdeles stødig nesten 20 timer inn i behandlingen.

Dette er en fagperson som er såpass kunnskapsrik, oppmerksom og empatisk at han ser helhetsbildet av den jeg er, istedenfor å forsøke å samle alle symptomene under én paraply. Han er konkret, direkte og løsningsorientert - samtidig gir han meg frihet til å komme med innspill og refleksjoner jeg tror kan være relevant. Videre opplever jeg ham som en person som lytter, motiverer og utfordrer på områder hvor han vet at jeg vil komme til å overraske meg selv positivt.

Her blir jeg behandlet som et individ, heller enn en boks på en liste over pasienter som må hukes av.

Bjørnstad er den første på lang tid, som har fått meg til å føle at jeg kan bli noe annet enn bare en pasient igjen - det er også første gang på over to år at jeg nå opplever en gradvis bedring jeg vet jeg har det jeg trenger for å opprettholde.

Jeg kan trygt anbefale ham til andre som opplever at de sliter med å få folk til å forstå et sykdomsbilde som er litt mer kompleks enn det standardiserte skjema som WEMWBS gir rom for.