Tilsvar til vurdering
En tannlege i verdensklasse!🌟
Jeg kan ikke anbefale henne nok!
En helt fantastisk tannlege med høy kompetanse og en utrolig sans for detaljer. Hun har hjulpet både meg, mannen min og mamma, og resultatene har vært langt over all forventning.
Før bryllupet vårt utførte hun estetisk komposittoppbygning (edge bonding) på mannen min, og resultatet ble helt fantastisk. Så naturlig at alle la merke til at han så annerledes og enda flottere ut, men ingen forsto at det var tennene som var årsaken. Arbeidet var så perfekt utført at det så ut som om han alltid hadde hatt et slikt smil. Jeg er utrolig takknemlig for at hun gjorde smilet hans så vakkert før den største dagen i livet vårt🥹🫶🏽
Hun behandlet også mamma, som hadde et mer komplisert utgangspunkt, og resultatet overgikk alle forventninger. Det er tydelig at hun tar seg tid, er svært nøye og virkelig bryr seg om pasientene sine.
Jeg går også til henne for tannrens og annen tannbehandling, og føler meg alltid trygg og godt ivaretatt. Hun er profesjonell, omsorgsfull og ekstremt dyktig i det hun gjør.
Tusen takk for alt Gabija!♥️
Jeg anbefaler henne av hele mitt hjerte til alle som ønsker en tannlege de virkelig kan stole på!🌟